Διαφήμιση

2η συνάντηση φίλων xiaomi & MIUI Λάρισας

• Παιδιά συγχαρητήρια για όλα

Εκτός από τη συνάντηση που ανέβηκε σε άλλα επίπεδα, από το βίντεο φαίνεται πως ο κόσμος ήταν προσηλωμένος, άρα και ενδιαφέρον τα θέματα σας. Γεμάτα χαμόγελο πρόσωπα παντού, πράγμα πολύ σημαντικό. Ίσως και ο σκοπός της συνάντησης.

Νομίζω ένα άριστα το έχετε λάβει από τον κόσμο που βρισκόταν εκεί, άρα εμείς ότι και αν πούμε είναι λίγο.

Δεν θα αρχίσω ονομαστικά γιατί σίγουρα κάποιους θα αδικήσω (μιας και δεν ξέρω τι έκανε ποιος). Για να γίνει όμως όλο αυτό τόσο ωραία, πρέπει να δούλεψαν αρκετοί. Άρα μπράβο σε όλους και τα φιλιά μου στην πανέμορφη Λάρισα, με την οποία έχω μια διαφορετική σχέση.

Όσο για το βίντεο... στολίδι.

Μπράβο ξανά παιδιά, όλα άψογα :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
      :hail: :hail: :hail: :hail:
    • σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για το βίντεο και τις φώτο.
      αν δεν ήταν ο Χρηστάρας όμως τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε πραγματοποιηθεί...
      το μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ αξίζει στο @derveni που έτρεξε πραγματικά για να γίνει αυτό το event
      εννοείτε οτι το ΜΠΡΑΒΟ αξίζουν και οι @thanos485 @zaf_4 @gpapaioa και @Johnkas :)

το μόνο που με στεναχώρησε και θα το εκφράσω ανοιχτά γιατί έτσι είμαι σαν χαρακτήρας και δεν έχω μάθει να τα λέω ούτε πίσω απο την πλάτη αλλά ούτε να τα κρατάω και μέσα μου, είναι οτι ξενέρωσα λίγο όταν είδα οτι κάποια άτομα μετά την κλήρωση ακριβώς έφυγαν και ούτε γεια δεν είπαν...

σκοπός δεν ήταν μόνο τα δώρα και η κλήρωση(τουλάχιστον για μένα)
      γνώρισα και 5-10 ανθρώπους και αντάλλαξα και 5 κουβέντες...το κινητό ή η θήκη για μένα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ μπροστά στην ''επικοινωνία'' που μπορείς να έχεις με τους ανθρώπους...

καλά και τα δώρα, αλλά αυτό πιστεύω ότι έχουμε χάσει και σαν άνθρωποι είναι αυτό ...''την επικοινωνία''...όλα τα άλλα είναι κολοκύθια ...

επίσης ένα μεγάλο συγνώμη στο @gkalen που ήρθε ο άνθρωπος από Αθήνα και δεν πρόλαβα ούτε μια κουβέντα να ανταλλάξω μαζί του.

να είστε όλοι καλά και εις το επανιδείν !!!!!
      xiaomi και τα μυαλά στο μπλέντερ :D
    • Μπράβο σε όλους. Και στον υποκινητή inspector @derveni ένα πιο μεγάλο μπράβο.
      Ελπίζω να το καθιερωσετε και στην επόμενη να είμαι κι εγώ. :thumbsup:
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • @GR_Macedon Στην επόμενη συνάντηση έχω ένα μεγάλο όνειρο, να φέρω τον @MIUI_ART και όλους τους MOD, θέλω και θα το κάνουμε πράξη μαζί με την ομάδα που είναι όλοι τους αστέρια, χαίρομαι περισσότερο όμως γιατί λειτουργούμε για << εμείς και όχι για το εγώ >> είμαι ευλογημένος που συνεργάζομαι με τέτοια ομάδα και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.
    • Κι εγώ πήγα με ένα φίλο μου(με μοναδικό προιόν xiaomi,ένα amazfit pace της huami αν πιάνεται..) χωρίς να γνωρίζω κανέναν απο τους παρευρισκόμενους.Περίμενα οτι δεν θα γνωρίζω πιθανότατα κανέναν!!Περίμενα οτι θα νοιώθω αμήχανα.Δεν βρήκαμε ούτε να κάτσουμε μιας και καθυστερήσαμε λίγο.Βρήκαμε όμως εκεί παρέα,καλοπροαίρετους και καλοσυνάτους συνανθρώπους μας!!Πιστέψτε με ο καφές έτσι ακόμα και στο όρθιο ήταν υπέροχος!!!Αλλά ο Χρήστος(derveni) το έθεσε πολύ ωραία και γι'αυτό πήγα ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ.Να γνωριστούμε βρε αδερφέ ΕΣΤΩ και φυσιογνωμικά!Να μπορούμε να λέμε ένα γειά!!Να ενισχύσουμε και έναν επαγγελματία συμφορουμίτη αν χρειαστούμε τις υπηρεσίες του!!Είναι αλλιώς να μιλάς απλά με ένα nickname εδώ και αλλιώς να έχεις γνωριστεί έστω και λίγο.Ως παρόντας στην εκδήλωση ΘΕΩΡΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΗ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ απο κάποια παιδιά.Το ξαναλέω πέρασα υπέροχα,όπως επίσης με ευχαρίστησε και ο φίλος μου που τον παρακίνησα να έρθει μαζί μου γιατί ενθουσιάστηκε.Σύντομα τον βλέπω με xiaomi κινητό,χωρίς πλάκα.. :)
    • Θ απαντησω μονο για το θεμα της κοινωνικοτητας , γιατι για τα αλλα θεματα, wifi, κακο service κλπ μπορει να σου τυχουν παντου , συμβαινει.
      Ουτε διοργανωτης ειμαι , ουτε ρομ περναω , σαν απλο μελος καθησα διπλα στα λοιπα παιδια κι εκει που κολλησα ειπαμε δυο κουβεντες , κυριως μετα την κληρωση να τονισω , που ξεκαθαρισε ποιοι γουσταραν να μεινουν για το xiaomi event.
      Τοσο απλα.
      Καλο ειναι να βλεπουμε και τη δικη μας συμμετοχη σ ολο αυτο το γεγονος, τιποτα δε μας ηρθε ποτε στο πιατο, σωστα?
    • 2η συνάντηση φίλων xiaomi & MIUI Λάρισας

τα συγχαρητηρια μου για την διοργανωση και χαιρομαι που περασατε καλα.
      δεν μπορεσα να ερθω βρε παιδια και με πειραξε....ξεκινησα να ερθω και υποχρεωσεις με γυρισαν κυριολεκτικα απο την πορτα...τι να κανουμε ανωτερα βια.
      οποιος δεν περασε καλα εχει δικαιωμα να πει τη γνωμη του, ακομα κι αν δεν συμφωνειτε....αν δεν του αρεσε ας μην ξαναρθει σε συναντηση...αλλα γιατι πρεπει να εκδιωχθει απο το νημα η να μπαναριστει....ειπε την αποψη του δημοσια, του απαντησε ο Χρηστος δημοσια...οκ...γιατι η συζητηση να μεταφερθει σε pm....η κριτικη φιλε Χρηστο ειναι για τους ανθρωπους που κανουν πραγματα, στην απραξια τι κριτικη να κανεις....εκανες μια μεγαλη προσπαθεια και μπραβο σου και μπραβο σας....καλα να ειμαστε και θα γνωριστουμε με οσους μπορεσουμε σε κανα κυριακατικο καφε η στην επομενη συναντηση. καλο βραδυ σε ολους!!

Sent from my MI 3W using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Συγχαρητήρια στον @derveni και στα άλλα παιδιά, για την πολύ καλή προετοιμασία και το καλό αποτέλεσμα.
      Τέλειο βίντεο και από τον @kostaskex μας έβαλε μέσα στην εκδήλωση.
      Μπράβο και σε αυτούς που έδωσαν το παρόν, θα μπορούσα να είμαι και εγώ αλλά δεν ταίριαξαν οι ημερομηνίες, next time.
      Τώρα αν κάποιοι δεν πέρασαν καλά, είναι λογικό σε μεγάλες παρέες και με όλους εκεί άγνωστους, να δημιουργηθούν καμιά φορά παρεξηγήσεις.
      Ίσως κάποιοι από τον ενθουσιασμό τους να μην έδωσαν την απαραίτητη προσοχή σε όλους, ίσως όμως και κάποιοι να μην πήραν την πρωτοβουλία που θα έπρεπε για να σπάσει ο πάγος!
      Αν έγινε κάτι τέτοιο προφανώς και δεν έγινε με το κακό κίνητρο ή θέλοντας να μειώσουν κάποιους (μπορεί κάποιος να καταλάβει την καλή διάθεση για αυτή τη συνάντηση από το ύφος σε όλα τα μηνύματα σε αυτό το νήμα).
      Προφανώς επίσης θα υπάρχουν και πράγματα που θα πρέπει να διορθωθούν για την επόμενη φορά
      Αυτό που μας ενώνει όλους εδώ είναι η αγάπη μας, το ενδιαφέρον μας για αυτή την πλακέ συσκευή που πλέον δεν μπορούμε χωρίς αυτήν και για μια εταιρεία που μας δίνει αυτά που θέλουμε για να είμαστε χαρούμενοι, για να καλύπτουμε τις ανάγκες μας ή απλά για να κάνουμε τη δουλειά μας!
      Ας μην αφήσουμε κάποια παρεξήγηση, κάποια λαθάκια, κάποιες ατέλειες να μας χαλάσουν τη διάθεση και αυτή την ενότητα.
      Καλή συνέχεια σε όλους και ... πάμε γι' άλλα!!
    • @anavrian Στον Θεό που πιστεύω δεν ήθελα να απαντήσω αλλά η πίεση μου έχει χτυπήσει κόκκινο είναι άδικο αυτό που γίνεται μια εκδήλωση με μεγάλους χορηγούς μια άρτια εκδήλωση με 2 laptop με όλες της Global official rom για όλα μα όλα τα κινητά της xiaomi σε σκληρό δίσκο, 3 TV συνδεδεμένες με laptop ώστε να βλέπουν όλοι τι κάνουμε. Με drone camera με φωτογράφιση με video κάλυψη και δώρα xiaomi αν μη τι άλλο είναι αγένεια, εγώ αναλαμβάνω όλη μα όλη την ευθύνη για το ότι τυχόν παράπονα έχει ο φίλος, τον καλώ και τον προσκαλώ αν έχει το θάρρος να ηγηθεί της επόμενης συνάντησης για να δούμε επιτέλους πόσα απίδια παίρνει ο σάκος για να τελειώνουμε. Το θέμα ban δεν τέθηκε από κανέναν μας και ούτε πρόκειται στο εγγυώμαι αυτό, όσον αφορά την αποχώρηση είναι λογικό να αποχωρήσει ο ένας που διαφωνεί από το 99% που συμφωνεί, όσον αφορά το δημόσιας διαφωνίας μαθήματα περί Δημοκρατίας δεν μου χρειάζεται γιατί έχουμε ανοιχτή ομάδα και όχι παρέα, αν έχεις κάνει επιτελική διοίκηση, λογικά ένας τραβάει μπροστά και οι άλλοι ακολουθούν, αυτό ισχύει παντού και παγκόσμια δεν ανακαλύψαμε εμείς την πυρίτιδα. Να υπενθυμίσω τον φίλο μας ότι στους επαγγελματικους μας εργασιακούς χώρους είμαστε καταξιωμένη με περγαμηνές μάλιστα. Αυτό που κάνουμε το κάνουμε από αγάπη και κυρίως από τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΑΣ ΧΡΟΝΟ. Θα παρακαλούσα να σταματήσει εδώ το θέμα και να γίνε καλή την πίστη κριτική.
    • Καλησπέρα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν σ'αυτην την συγκέντρωση και κυρίως τους διοργανωτές καθώς και το la noi Cafe που μας φιλοξένησε σ' αυτό το event. Ευχαριστώ και τον κύριο @derveni όπου σήμερα μαζί παραλάβαμε το δωράκι που κέρδισα χθες από το κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ στην Λάρισα. Ελπίζω να συνεχιστεί όλο αυτό το οποίο κάνετε και εμείς εδώ με την σειρά μας να σας στηρίζουμε.!! Ευχαριστώ πολύ του χρόνου όλοι εκεί ξανά!!!☺️☺️
      Images
      • received_1117407325058394.jpeg

110,6 kB, 1.080×1.920, viewed 104 times
      • received_1117407435058383.jpeg

159,5 kB, 1.080×1.920, viewed 96 times
      • received_1117407398391720.jpeg

105,11 kB, 1.082×1.920, viewed 82 times
      • received_1117407335058393.jpeg

248 kB, 1.080×1.920, viewed 88 times
      • received_1117407391725054.jpeg

242,1 kB, 1.080×1.920, viewed 82 times
    • 2η συνάντηση φίλων xiaomi & MIUI Λάρισας