2η συνάντηση φίλων xiaomi & MIUI Λάρισας
-
-
@manousakas Θα περιμένω σαν Κρητικός να κρατήσεις το λόγο σου, θα σε περιμένω να το κάνεις πράξη
=============== Σεπ 15th 2017, 11:13pm ===============
@PRESEUS Ενημέρωσε όλους όσους έχουν xiaomi στην δουλειά σου ξέρω ότι έχετε πολύ xiaomi, αν παρ ελπίδα δεν είναι μέλη του forum πες τους να εγγραφούν ώστε να έχουν δικαίωμα στην κλήρωση των δώρων. @manousakas Όχι δεν έχει της μπύρες θα της κατεβάσουμε στο Κρητικό γλέντι όταν θα παίξεις την λύρα σου και θα είμαι επίτιμος καλεσμένος, αυτήν είναι η συμφωνία μαζί σου -
Ναί όντως έχουν πααρα πολλοί συνάδελφοι xiaomi.Εβαλα κι εγώ το χεράκι μου εδώ και ένα χρόνο στην αύξηση των κατόχων χαχα.Βεβαια κακά τα ψέματα,βοήθησε και η γρήγορη απόκτηση τους από Ελληνικά καταστήματα πλέον κάποιων δημοφιλών xiaomi.εννοείται ότι θα ενημερώσω.
-
Ο/H derveni έγραψε:
2η Συνάντηση φίλων xiaomi & MIUI Λάρισας είναι γεγονός την 1 Οκτωβρίου 2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 16:00, καλούμε τους φίλους μας από την Λάρισα,Μαγνησία,Τρίκαλα,Καρδίτσα,αλλά και από όλη την Ελλάδα, να βρεθούμε να γνωριστούμε μεταξύ μας και να μιλήσουμε για την αγαπημένη μας xiaomi. Η συνάντηση θα γίνει στο kafe La noi Ηρ.Πολυτεχνείου & Κομνηνών, για τους φίλους μας που δεν γνωρίζουν την τοποθεσία σκανάρωντας με τον σαρωτή της συσκευής τους πάνω στο barcode και με ανοιχτό wife θα τους βγάλει ακριβώς της συντεταγμένες που ακριβώς βρίσκεται το cafe.
Έχω όμως μία απορία και μία παρατήρηση-διόρθωση
Απορία: Πώς μπορεί το ανοιχτό γυναίκα (ανοιχτό wife) να βγάλει τις συντεταγμένες του cafe;Κομματάκι δύσκολο μου φαίνεται!
Αλλά κάτι θα ξέρεις παραπάνω σαν inspector που είσαι!
Παρατήρηση - διόρθωση: Στην πρόσκληση είναι λάθος γραμμένη η ημερομηνία και η ώρα
Δεν ταιριάζει το "1 16:00 Οκτωβρίου 2017" Πρέπει να βάλεις την ώρα μετά την ημερομηνία "1 Οκτωβρίου 2017 στις 16:00"
Ειδικά αν είναι να εκτυπωθεί και να κυκλοφορήσει.
Λέω εγώ τώρα
Φιλικά πάντα
Καλή επιτυχία ξανά! -
Η ώρα μια χαρά είναι, σκόπιμα το βάλαμε έτσι, και αναγνωρίζω ότι είσαι ο πρώτος που το πρόσεξε οι περισσότεροι το πέρασαν στο ντούκου, @billphone για αυτούς που κάνουν επιτελικά έγγραφα το κατάλαβαν αμέσως, και το barcode και εδώ κάνεις λάθος, έλα να δεις από κοντά τα κορίτσια μας, χωρίς υπερβολή έχουν γνώσεις πάνω από το μέσο όρο των μελών του forum και στο υπογράφω αυτό, έλα στην συνάντηση και θα το διαπιστώσεις, αν αλλάξει κάτι στα σχέδια σου σε περιμένουμε.
-
Ο/H derveni έγραψε:
Η ώρα μια χαρά είναι, σκόπιμα το βάλαμε έτσι, και αναγνωρίζω ότι είσαι ο πρώτος που το πρόσεξε οι περισσότεροι το πέρασαν στο ντούκου, @billphone για αυτούς που κάνουν επιτελικά έγγραφα το κατάλαβαν αμέσως, και το barcode και εδώ κάνεις λάθος, έλα να δεις από κοντά τα κορίτσια μας, χωρίς υπερβολή έχουν γνώσεις πάνω από το μέσο όρο των μελών του forum και στο υπογράφω αυτό, έλα στην συνάντηση και θα το διαπιστώσεις, αν αλλάξει κάτι στα σχέδια σου σε περιμένουμε.
-
-
Σαν νέο μέλος και εγώ και έχοντας φίλη την μία και μοναδική Zaf_4, η οποία κοντεύει να με πείσει ότι το επόμενο μου κινητό θα είναι xiaomi, μπορείτε να βάλετε και μένα στη λίστα για τη συνάντηση!!!!
-
-
Κανένα βιντεάκι μην ξεχάσετε να τραβήξετε να σας καμαρώσουμε. Όπως αυτό που είχε τραβήξει ο @pechr από την συνάντηση της Αθήνας.
-
@makis1024 Ξέρεις ότι είμαι πολύ της οργάνωσης ως την τελευταία λεπτομέρεια, τα έχω ρυθμίσει όλα μην ανησυχείς, ας έρθουν τα παιδιά στην συνάντηση στόχος μου είναι 100+ άτομα να προσέλθουν, και πιστεύω ότι ο @MIUI_ART αλλά και όλα τα μέλη του forum θα μείνουν ευχαριστημένοι. Ζητώ από τα μέλη του νήματος της Θεσσαλίας να ενημερώσουν του φίλους τους που έχουν συσκευές xiaomi και να κάνουν εγγραφή στο forum, να κάνουν ανάρτηση στο Facebook ή στέλνοντας SMS, η επιτυχία έγκειται και σε αυτούς.
-
Καλησπερα και απο μενα. Αν δεν υπαρξει καποιο προβλημα της τελευταιας στιγμης θα ειμαι και εγω εκει. Μανος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0