2η συνάντηση φίλων xiaomi & MIUI Λάρισας
-
-
Αυτό που δεν θέλει να πάθει κανείς..χαχαχα..Το πήρα μτχ και ο προήγουμενος δεν είχε βγάλει το mi acount..Μετά απο clear instal δεν μπορώ να το ανοίξω πλέον γιατί δεν μπορώ να κάνω activate...
-
@geonats Χιούστον έχουμε πρόβλημα
εδώ δεν μπορεί κανείς να βοηθήσει πρέπει να βρεις τον προηγούμενο ιδιοκτήτη της συσκευής.
-
-
Ο/H geonats έγραψε:
Αυτό που δεν θέλει να πάθει κανείς..χαχαχα..Το πήρα μτχ και ο προήγουμενος δεν είχε βγάλει το mi acount..Μετά απο clear instal δεν μπορώ να το ανοίξω πλέον γιατί δεν μπορώ να κάνω activate...
-
-
Δυστηχώς μετά απο 1 χρόνο σχεδόν δεν έχω ούτε το τήλ του ούτε ξέρω εάν είναι μέλος εδώ..Το μόνο που θυμάμαι είναι οτι είνα απο Εύοσμο-Θεσσ/νικη.Απόδειξη δεν μου έστειλε,δέν ξέρω κάν εάν είχε.Δεν μπορώ να δώ και το id acount να του εστελνα ενα μυν στο ξένο φόρου..Δεν υπάρχει κανένας τρόπος άλλος ?Το βλέπω και το λυπάμε να πάει χαμένο..
-
Δυστυχώς όχι, από που είχες δει την αγγελία πώλησης ? Από πιο site ?
-
-
-
Ρε φίλε πλάκα πλάκα νομίζω οτι τον βρήκα..Το απόγευμα θα τον πάρω τηλ και μακάρι να είναι αυτός..Θα σας ενημερώσω αργότερα..
-
Αν τον βρήκες, να του πεις να συνδεθεί στο mi cloud και να διαγράψει την συσκευή από το προφίλ του
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0