Συγχαρητήρια για την οργάνωση της σημερινής συνάντησης! Ιδιαίτερη μνεία στον derveni που έδωσε την ψυχή του για την άψογη οργάνωση της! Σίγουρα όσοι δεν ήρθαν θα ζηλέψουν όταν δουν φωτογραφίες κ βίντεο.. με το καλό στην επόμενη εκδήλωση!!
2η συνάντηση φίλων xiaomi & MIUI Λάρισας
-
-
-
σας ανεβάζω και ενα βιντεάκι σε λίγο...μόνο μη μου το κόψει το youtube για τη μουσική...xiaomi και τα μυαλά στο μπλέντερ
-
Μικρό να είναι (δώσε πόνο), το μεγαλύτερο μεθαύριο Κώστα να τα ανεβάσω όλα μαζί, τώρα είμαι πολύ κουρασμένος μεθαύριο να κάνω και τον απολογισμό,ακόμα είμαστε έξω για φαγητό με τον @gkalen και τον @thanos485
-
δεν υπάρχει μικρο και μεγάλο...:) ενα βιντεάκι είναι...κλιπάκι...θα δείτε...ασε που τα μεγάλα κουράζουν...γάμο θα δούμε????xiaomi και τα μυαλά στο μπλέντερ
-
@kostaskex Αχ θα σε μαλώσω
αντε ανέβασε το να το δούνε τα παιδιά και όλο το forum με αγάπη από την Λάρισα, σήκωσε το Κώστα και μεθαύριο θα βάλω τα υπόλοιπα εγώ.
-
Μπράβο σας για την διοργάνωση ....
Άψογη και όλοι πέρασαν καλά.
Περιμένουμε να δούμε το υλικό από την συνάντηση -
-
Ο/H kostaskex έγραψε:
...εγώ ως ''καλλιτέχνης'' είχα άλλο...άσε με να εκφραστώ όπως θέλω και δεν θα σε απογοητεύσω...
αφού το έχεις..
Χίλια μπράβο -
Πολλά μπράβο στα παιδιά με τις φωτογραφίες και τα βίντεο, και περημενουμε τις επόμενες μέρες να δούμε και τα υπόλοιπα.
-
@kostaskex
Υποκλίνομαι ...
Εξαιρετική δουλειά , νομίζω καλύτερη κι από τον πόλεμο των άστρων ..
ΜΠΡΆΒΟ !!! -
έχω δώσει όλες τις φώτο στο @derveni
δεν είναι πολλές..καμιά 80αρια..απλά δεν μπορούσα 2 καρπούζια σε μια μασχάλη..(και φώτο και βίντεο μαζί)
να είναι καλά και ο φίλος @asot που έφερε το drone του και την action cam για το timelapse.
το mi drone που έχω παραγγείλει απο gearbest είναι ακόμη κολλημένο στο τελωνείο της Αγγλίας εδώ και ένα μήνα σχεδόν ...
θα το κάναμε και μια παρουσίαση...next time....:)xiaomi και τα μυαλά στο μπλέντερ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0