@Dimel98 Καλορίζικο το νέο σου xiaomi σου ευχόμαστε να είσαι στην ζωή σου γερή και δυνατή, και η τύχη να σε ακολουθεί πάντα.
2η συνάντηση φίλων xiaomi & MIUI Λάρισας
-
-
-
-
Αργά χτες τα μεσάνυχτα αποχαιρετισμός στον φίλο MOD @gkalen το τρένο φεύγει με της ευχές όλων των μελών να τον συνοδεύουν και στην επόμενη συνάντηση της Θεσσαλίας να έρθουν ο @MIUI_ART και οι υπόλοιποι MOD από ολόκληροι την Ελλάδα την υποδομή την έχουμε την γνώση την έχουμε και θα διορθώσουμε τα οποία μικρά ή μεγάλα λάθη μας. Το τρένο έφυγε το ταξίδι με την xiaomi ................ συνεχίζεται.
Υ.Γ. Αύριο θα αναρτηθεί στο νήμα μας φωτογραφίες και το υπέροχο video του @kostaskex & @asot δείτε πάλι το video τους ευχαριστώ για αυτό =======> 2η Συνάντηση φίλων xiaomi & MIUI Λάρισας oscar καλύτερης φωτογραφίας μουσικής μονταζ,τα πάντα μπράβο παιδιά -
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά το @gkalen για κάποια τρικ και κολπάκια που μου έδειξε και κάποια ακόμα πραγματάκια που μου είπε για τις ρομ. Και που ασχολήθηκε με ένα bug που είχα στη συσκευή(ασήμαντο), αλλά με τον ελάχιστο χρόνο που είχε γτ έτρεχε από τον έναν στον άλλο, έκατσε και ασχολήθηκε!
-
και εγω γαμώτο με το βίντεο και τις φώτο δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω κάποια πραγματάκια που ήθελα...άντε στην επόμενη συναντηση θα έχουμε και MI DRONE!!!!(λέμε τώρα...ακόμη κολλημένο στο τελωνείο το μανάρι μου....)μέχρι τότε θα έχουμε τον κατάσκοπο MAVIC του @asot !!!
γεια σου Γκαλη!!!!σε περιμένουμε να μας ξανά έρθεις!!!!xiaomi και τα μυαλά στο μπλέντερ -
Εγώ θα ευχαριστήσω μόνο τον @MIUI_ART
γιατί ήθελα να ανεβάσω της φωτογραφίες από την συνάντηση και δεν μπορούσα να το κάνω ( μεταξύ μας μην μας ακούσει ο Δημήτρης ) του βρήκαμε πρόβλημα στο forum το οποίο και αποκατέστησε ώστε να μπορέσουμε να σηκώσουμε της φωτογραφίας. Τους υπόλοιπους θα σας ευχαριστήσω αύριο με πλούσιο υλικό, η υπομονή είναι αρετή.
=============== Οκτ 3rd 2017, 12:01am ===============
@kostaskex ο @gkalen έδωσε υπόσχεση ότι σύντομα θα έρθει για καφέ εξάλλου είναι επίτιμο μέλος πλέον της Θεσσαλίας, και καλό θα ήταν μιας και είσαι από τους πρώτους αν δεν είσαι ο πρώτος με xiaomi drone camera να κάνεις την παρουσίαση όταν θα είναι εδώ, εμείς θα του κάνουμε το τραπέζι και ο Γιώργος τα εισιτήρια για να έρθει εδώ και την διάθεση του. -
-
@kostaskex δεν θα σου απαντήσει ο @gkalen με το Γκάλης, πες τον Μπάνε Πρέλεβιτς να δεις πως θα απαντήσει αμέσως
-
Edit by ΕνημέρωσηΌλα τα μηνύμτα που χαλάσαν χωρίς λόγο την ωραία ατμόσφαιρα του νήματος, μεταφέρθηκαν στην μαύρη τρύπα..
Συνεχίζουμε παρακάτω.... -
@MIUI_ART Έκανα μια πρόταση στον Γιώργο @GR_Macedon θα ήθελα να έρθεις στην Λάρισα την επόμενη φορά με τον @Bodai και εμείς στην Θεσσαλονίκη, και το αντίστοιχο στην Αθήνα
-
Ο/H derveni έγραψε:
@MIUI_ART Έκανα μια πρόταση στον Γιώργο @GR_Macedon θα ήθελα να έρθεις στην Λάρισα την επόμενη φορά με τον @Bodai και εμείς στην Θεσσαλονίκη, και το αντίστοιχο στην Αθήνα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0