ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ XIAOMI REDMI NOTE 4 ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΗΧΟΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ									

Xiaomi Redmi Note 4 3gb/32gb
- 

- 
			Να γράφεις μικρά , όχι κεφαλαία απαγορεύεται από τους κανονισμούς και δεύτερον να ανεβάσεις screenshot about miui version.
- 
			φιλε μου δεν σκαμπαζω απο κινητα εχω ομως ολα τα στοιχεια τι θελεις να σου δωσω....ευχαριστω
- 
			Settings, about phone vol- και shift button ταυτόχρονα να τραβήξει στιγμιότυπο οθόνης και ανέβηκε το εδώ.
 ΥΓ το shift button είναι οι οριζόντιες τρείς μπάρες δίπλα από το home button, αριστερά.
- 
			εχει βγαλει ενα μισοφεγγαρο ψηλα στην οθονη μηπως αυτο ειναι κατι?
- 
			Πάτα το να κλείσει και θα είσαι εντάξει. 
 Do not disturb λέγεται η λειτουργία.
- 
			δεν το εχει αυτο στην οθονη ετσι οπωσ το κανω απο πανω προς τα κατω εχει δεδομενα wi-fi φακος αθορυβο και αλλα αυτο δεν το εχει.....συγνωμη που σε κουραζω
- 

- 
			επιτελους τα καταφερα σε υπερ υπερ ευχαριστω
- 
			χαιρομαι που βλεπω οτι με υπομονη βοηθανε τα πιο εμπειρα μελη του φορουμ εμας τους καινουριους και ασχετους ....μπραβο σου @makis1024

Sent from my MI 3W using Tapatalk
- 

Επίσης καλό θα είναι να μην έχεις την φωτεινότητα στο 100%, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου εμφανιστεί το φαινόμενο του ghost screen.Ο/H BILL3 έγραψε:επιτελους τα καταφερα σε υπερ υπερ ευχαριστω

- 

Μοιραστείτε- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0

- 

Ετικέτες