Μαγκες διαχείριστες του φόρουμ και όποιος χριστιανός η αλοθρησκος θέλει ας με βοηθήσει γιατί έχω κάτσει πάνω από την συσκευή με μια βαριά και θα την κάνω κομμάτια. Ξεκινάω :ΈΧΩ XIAOMI REDMI NOTE 3 ΑΓΟΡΆ ΑΠΌ ΚΩΤΣΟ. ΕΊΜΑΙ ΜΕ MIUI GLOBAL 8.2 ΣΤΑΘΕΡΉ 8.2.4.0 (MHRMID). ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΠΑΝΑΓΊΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΏ ΝΑ ΚΆΝΩ ΕΠΑΝΑΦΟΡΆ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΆΖΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΌΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΊΧΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΉ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΈΣΩ ΈΝΑ ΚΑΛΏΔΙΟ.... ΤΑ ΦΏΤΑ ΣΑΣ... ΑΛΛΙΏΣ ΘΑ ΤΟ ΚΆΝΩ ΧΊΛΙΑ ΚΟΜΜΆΤΙΑ. ΝΑ ΣΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΩ ΌΤΙ ΔΕΝ ΈΧΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΏΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΆ ΚΥΜΑΊΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΘΜΌ ΠΡΏΤΗ ΠΡΟΚΑΤΑΚΤΙΚΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.
Redmi Note 3 pro SE Kate - Πρόβλημα
-
-
Ο/H Lambrou Trellos Georgios έγραψε:
Μαγκες διαχείριστες του φόρουμ και όποιος χριστιανός η αλοθρησκος θέλει ας με βοηθήσει γιατί έχω κάτσει πάνω από την συσκευή με μια βαριά και θα την κάνω κομμάτια. Ξεκινάω :ΈΧΩ XIAOMI REDMI NOTE 3 ΑΓΟΡΆ ΑΠΌ ΚΩΤΣΟ. ΕΊΜΑΙ ΜΕ MIUI GLOBAL 8.2 ΣΤΑΘΕΡΉ 8.2.4.0 (MHRMID). ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΠΑΝΑΓΊΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΏ ΝΑ ΚΆΝΩ ΕΠΑΝΑΦΟΡΆ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΆΖΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΌΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΊΧΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΉ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΈΣΩ ΈΝΑ ΚΑΛΏΔΙΟ.... ΤΑ ΦΏΤΑ ΣΑΣ... ΑΛΛΙΏΣ ΘΑ ΤΟ ΚΆΝΩ ΧΊΛΙΑ ΚΟΜΜΆΤΙΑ. ΝΑ ΣΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΩ ΌΤΙ ΔΕΝ ΈΧΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΏΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΆ ΚΥΜΑΊΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΘΜΌ ΠΡΏΤΗ ΠΡΟΚΑΤΑΚΤΙΚΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.
Καταρχήν η συσκευή που έχεις είναι το T=Redmi Note 3 Pro SE (Special Edition) ή αλλιώς Kate (Κωδική ονομασία)
Το πρόβλημα είναι ότι δεν κάνει αναβάθμιση ή έχει πάθει κάτι άλλο ? -
Δεν γνωρίζω φίλε μου. Από την συσκευή σου απαντώ. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Μήπως φταίει που είχα πατήσει και είχε γράψει ότι είμαι πλέον προγραματιστης;;;; Π; ντως αναβάθμιση δεν κάνει και έχω μείνει στην 8.4.2.0 ενώ μου είπαν ότι έπρεπε να έχει γίνει αναβάθμιση. Και δεν ξέρω γιατί μου δείχνει όταν πάω να κάνω επαναφορά αυτήν την εικόνα με το καλώδιο.
-
-
Ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά μήπως να με βοηθήσεις λίγο πως το κάνω αυτό;;;;;
-
@Lambrou Trellos Georgios Η rom που έχεις είναι η τελευταία Official Global Stable (δες εδώ => MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum). Θα σου πρότεινα αν δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, να μείνεις με αυτή την rom.
Αν κάποια στιγμή βγει αναβάθμιση για την Official Global Stable του Kate λογικά θα σου βγει σχετική ένδειξη από τον updater. -
Μπες ρυθμίσεις - - - >πρόσθετες ρυθμίσεις - - - >και περιοχή έχεις λογικά Ελλάδα, βάλε Ινδία, και κάνε αναβάθμιση
-
Αναβαθμιση θα κάνω εκεί που;;;; μου βγάζει δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Να πατήσω απάνω δεξιά και να επιλέξω λήψη ενημέρωσης;;;;;
-
Όπως μπορείς να δεις κι εδώ ---> MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Δεν υπάρχει ακόμα νεότερη ρομ, υπομονή και κάποια στιγμή θα βγάλουν νέα Global Stable -
Ήδη αναφέρθηκε από τον @nflo ότι έχεις την τελευταία επίσημη stable
Author: MIUI Official TeamVersion: V8.2.4.0.MHRMIDL (MIUI8) -
Ωραία άρα μάλλον κάποια παιδιά που έχουν νεότερη από την 8.4.2.0 έχουν πειράξει την συσκευή λογικά.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0