Έχεις κρύψει τις συσκευές σου βρε και δεν φαίνονται στο προφίλ σου ?Ο/H prekasg έγραψε:
πολυ καλη δουλεια για το ΟΤΑ παιδια, χρειαζοταν και δουλευει τελεια !
θα τεσταρω 2-3 μερες τη νεα ρομ και θα επανελθω αν βρω κατι που δεν λειτουργει σωστα.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΈχεις κρύψει τις συσκευές σου βρε και δεν φαίνονται στο προφίλ σου ?Ο/H prekasg έγραψε:
θα τεσταρω 2-3 μερες τη νεα ρομ και θα επανελθω αν βρω κατι που δεν λειτουργει σωστα.
Το mount system partition read only δεν ειναι ενεργοποιημένο.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δεν κάνεις έναν έλεγχο τον Bootloader μήπως και έχει κλειδώσει βρε ?
Επίσης στο TWRP πήγαινε στο μενού Mount και δες μήπως έχει ενεργοποιηθεί το Mount system partition read-only, και αν ναι απενεργοποίησέ το.
τις εχω επιλεξει τις συσκευες μου αλλα αν ηξερα και πως γινεται να μην τις εχει κρυμμενες θα το εκαναΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Έχεις κρύψει τις συσκευές σου βρε και δεν φαίνονται στο προφίλ σου ?Ο/H prekasg έγραψε:
Εγώ χθες πέρασα σε RN2 όλα καλά.Τώρα που προσπαθώ να περάσω σε άλλο RN2 έχω bootloop ήδη 3 φορές.Τώρα κάνω εγκατάσταση για 4 φορά.Ο/H proskopos έγραψε:
εμενα σε redmi note 2 συνεχεια bootloop με arwma
εχω κανει 10 φορες wipe cache-dalvick και τιποτα
πως κοιταμε εαν κλειδωσει ο bootloader?