[XTRV-7.9.14/16 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 18/09 22:28)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Παιδιά στο mi3 μου όπως σάς είπα νωρίτερα με τον twrp 2.8.7.0 τελικά περαστικε η 7.9.14 aroma αλλά όπως σάς είχα πει δεν περάστηκαν όλες οι επιλογές πού έκανα όπως το swiftkey.
Τώρα παρατήρησα κάτι ποίο σοβαρό...
Το magisk δεν εγκαταστηθηκε κάι δεν έχω root στην συσκευή μου.την ξαναφλασαρα και παλι τα ιδια.τι γίνετε τελικά με αυτήν την έκδοση; πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό;με την καινούργια έκδοση θα διορθωθεί; κάι πότε θα βγεί; επίσης έχω μείνει με τον twrp 2.8.7.0.
Αυτό θα αλλαχθεί; -
-
-
Ναι σε 1+ ώρα περίπου...
-
ευχαριστω πολυ.να ρωτησω κατι τους κατοχους τον redmi note 3 pro?οταν φτασει η μπαταρια στο 10 τις εκατο περιπου τους αναβει το κοκκινο φωτακι συνεχεια οτι δεν εχουν μπαταρια η οχι????γιατι σε εμενα δεν αναβει τιποτα.μηπως θελει κατι να κανω???
-
Να μην αφήνεις να πέσει κάτω από 10-15 % η μπαταρία για να την κρατήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο στην ζωή ...
Συνήθως κάτω από 10% βγάζει ειδοποίηση αλλά για λαμπάκι δεν πρόσεξα γιατί σπάνια την αφήνω να πέσει τόσο χαμηλά η μπαταρία. -
-
-
Αν βάλεις την ROM θα δεις πως είναι η 7.9.21, απλά είχαμε ξεχάσει να αλλάξουμε τον τίτλο στο Changelog, το οποίο και διορθώσαμε...
Αν έκανες Refresh θα έβλεπες την κανονική Version στην επικεφαλίδα. -
-
Περάστηκε απροβλημάτιστα η 7.9.21 σε Hermes.
Μία παρατήρηση μόνο. Στην επόμενη έκδοση καλό θα ήταν να ενημερωθεί το Magisk στην πιο πρόσφατη έκδοση (version 14.0) προκειμένου να μην είμαστε αναγκασμένοι να το ξαναφλασαρουμε μετά το πέρασμα της ROM για να είμαστε root.
Συγχαρητήρια σε όλους τους devs για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0