[XTRV-7.9.14/16 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 18/09 22:28)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Σου απάντησα πιο πίσω δες, και σε εμένα έκανε το ίδιο έκανα αυτό που σου έγραψα και δούλεψε.
-
κατι που προσεξα στον ερμη μου (αφου μπηκε η 7.9.21 με επιτυχια), ειναι οτι πλεον οταν κλεινω τις ανοικτες εφαρμογες με το πληκτρο με τις 3 παυλες, μου δειχνει μονο το ποσα mb καθαριστικαν κι οχι το ποσα mb ειναι διαθεσιμα. κριμα και το χα συνηθισει να παρακολουθω τη διαθεσιμη ραμ (καθοτι ολιγοντι ψυχαναγκαστικος θα ελεγα οτι ειμαι). κατα τ αλλα καλη εκδοση φαινεται. σας ευχαριστουμε γι αλλη μια φορα.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
Σου απάντησα πιο πίσω δες, και σε εμένα έκανε το ίδιο έκανα αυτό που σου έγραψα και δούλεψε.
ειναι εδω
[XTRV-7.9.7/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/09 04:47) -
Ο/H gkalen έγραψε:
=============== Σεπ 23rd 2017, 4:34am ===============
Δηλαδή το μηνυματάκι που πετάει μόλις γίνει η εκκαθάριση και όχι μέσα στο μενού που δείχνει ποιες εφαρμογές τρέχουν. -
redmi 1s δεν δουλευει η υπηρεσια μηνυματων με τη 7.9.14 και επισης οταν προσπαθησα να ξαναφλασαρω την ρομ μηπως ειχα κανει κατι λαθος ανακαλυψα οτι ειχε χαθει και το twrp 3.1.xx που ειχα........... μετα το νεο factory reset και ξαναστησιμο του τηλεφωνουν το θεμα της μη λειτουργειας των μηνυματων επανηλθε........... επανεφερα το backup της 8.1.4.0 σταθερης που ειχα..... γιατι ουτε εστελνε ουτε λαμβανε μηνυματα και στο ακυρο πεταγε ενημερωση οτι η υπηρεσια μηνυματων αδυνατη να φορτωση στειλτε αναφορα ...........περιμενω διορθωση;Ηλίας
-
Ο/H gaiosgf έγραψε:
κατι που προσεξα στον ερμη μου (αφου μπηκε η 7.9.21 με επιτυχια), ειναι οτι πλεον οταν κλεινω τις ανοικτες εφαρμογες με το πληκτρο με τις 3 παυλες, μου δειχνει μονο το ποσα mb καθαριστικαν .
-
Ο/H gkoutrou68 έγραψε:
Ερώτηση: Στις Ρυθμίσεις > Πρόσθετες ρυθμίσεις > Επιλογές για προγραμματιστές έχει τέρμα κάτω επιλογές για
- ενεργοποίηση βελτιστοποίησης MIUI
- Βελτιστοποίηση μνήμης συστήματος (ανενεργό, χαμηλό, μέτριο, υψηλό)
Τί σχέση έχουν μεταξύ τους και τι ακριβώς επιπτώσεις έχουν αν αλλάξεις τις τιμές ;;
Ευχαριστώ
)
Open-source is the future -
Σχετικά με αυτό, προτείνω ένα πείραμα, σε όποιον αντέχει ψυχολογικά
να βλέπει λίγη ελεύθερη μνήμη.
Ένα κύκλο με πλήρη φόρτιση και την πιο υψηλή ρύθμιση, ακόμη καλύτερα όλα αυτά μετά από reboot και να κρατήσει τα στατιστικά της μπαταρίας.
Ένα κύκλο (από πλήρη φόρτιση και reboot) με μέτρια ή ακόμη καλύτερα χαμηλή ρύθμιση.
Σύγκριση των στατιστικών.
Το ιδανικό θα ήταν στις ίδιες συνθήκες χρήσης, αλλά οποιεσδήποτε παρόμοιες μέρες, θα δείξουν.
Γιατί τα πράγματα είναι, μάλλον αντίστροφα, για αρκετούς λόγους.
Αν πάντως κάποιος μπει στη διαδικασία να κάνει το πείραμα και να γράψει τις παρατηρήσεις του, θα με ενδιέφερε να τις διαβάσω. -
Ευχαριστώ για τα σχόλια. Βασικά εγώ τα έχω κλειστά όλα 2 ημέρες και δεν είδα αλλαγή ούτε στη μνήμη, ούτε στη χρήση της μπαταρίας.
Εγώ το έκανα μήπως και σταματήσουν τα τυχαία restart
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0