[XTRV-7.9.14/16 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 18/09 22:28)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Μα το έκανα.
-
-
σε redmi2 ακομα η αλφαβητα ειναι με λατινικα στις επαφες....
=============== Σεπ 24th 2017, 8:41am ===============
γινετε καπος να τα αλλαξω τα γραμματα αυτα για να μην περιμενω επομενες ρομ; ξεκινησα να στηνω το κινητο και παλι απο την αρχη και δεν θελω να το ξανακανω στο μελλον.μηπως να μου πειτε πως λεγετε το αρχειο να το παρω απο αλλη ρομ και να το βαλω σε αυτη; -
@jimarios
Δε γίνεται αυτό που λες .. δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα στο compile των εφαρμογών σε 3-4 συσκευές , οι δύο απ'αυτες είναι τα redmi2 .. πήγε να γίνει μια απόπειρα αλλά πέσαμε σε bootlooop , ελπίζουμε για λύση σε μελλοντικά updates , όσοι έχουν τις επαφές τους με αγγλικά δεν έχουν πρόβλημα .. -
Το ίδιο θέμα έχω και εγώ καθώς και τα μηνύματα sms δεν λειτουργούν...
Redmi note 4g.... -
Τελικά με την 7.9.21 όλα οκ πέρασε μια χαρά και λειτουργεί μέχρι τώρα άψογα μικροδιαφορές στις ρυθμίσεις αλλά βρέθηκαν όλα
Μπράβο παιδιάOffTopic
Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
-
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
επισης στο δικο μου που εκανα wipes data davilk internal, δε μου εχει playstore μεσα
=============== Σεπ 24th 2017, 4:11pm ===============
ουτε φυλλομετρητη ουτε swiftkey keyboard
=============== Σεπ 24th 2017, 4:31pm ===============
dolby atmos, xiaomi.gr, flash player και super su εχω !μηπως λειπουν apps απο το system/app της ρομ; -
TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI βρίσκεις TWRP για τη συσκευή σου και μετά φλασάρεις την arωma
Κοίτα και αυτό τον οδηγό για βοήθεια ==> Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi απλά θα κατεβάσεις τη rom από εδώ.
Σε περίπτωση που δεν έχεις εγκαταστήσει drivers στο pc πας εδώ πρώτα ==>Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86.Open-source is the future -
περασα και τις δυο ρομ στο redmi2 2ram αλλα με FDD ρομ.σε καμια δεν εχει playstore.... ουτε η xtrv ουτε η aroma
=============== Σεπ 24th 2017, 6:41pm ===============
Ο/H 8@nos έγραψε:
TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI βρίσκεις TWRP για τη συσκευή σου και μετά φλασάρεις την arωma
Κοίτα και αυτό τον οδηγό για βοήθεια ==> Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi απλά θα κατεβάσεις τη rom από εδώ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0