[XTRV-7.9.14/16 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 18/09 22:28)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
παντως αν παω στο Γενικό ευρετήριο βοηθητικών οδηγών και μετα παω στο Πως να εγκαταστήσετε το Google Play Store σε οποιαδήποτε συσκευή Xiaomi [βήμα-προς-βήμα οδηγός] , δε μπορω να κανω τιποτα.απο αυτα...τα βηματα που λεει δε μπορουν να γινουν στο κινητο μου.δε ξερω αν παιζει ρολο το οτι το thread ειναι για miui 6 και 7
-
-
Ο/H jimarios έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
=============== Σεπ 24th 2017, 4:11pm ===============
ουτε φυλλομετρητη ουτε swiftkey keyboard
=============== Σεπ 24th 2017, 4:31pm ===============
dolby atmos, xiaomi.gr, flash player και super su εχω !μηπως λειπουν apps απο το system/app της ρομ;
Ηλίας -
-
@jimarios
Μαριεεεεεεεε !!!!!
Πόσες φορές θα τα πούμε βρε , τα έχεις ξεχάσει ??
Όλα υπάρχουν κανονικά στη ρομ , δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ..
Τι έχουμε πει με τα wipes ??
Swipe to factory reset , τιποτ'αλλο .. έπιασες πάλι τα πάντα όλα ..
Κάνε πάλι όπως έχουμε πει κι όπως σου λέει κι ο @em56464 κι αν δεν θυμάσαι πάρε τηλέφωνο ..
Το md5 που γράφει δεν είναι τίποτα , μην ασχολείσαι .. όλα καλά , τα wipes πρόσεξε , Wipe / .. swipe to factory reset και τέλος .. -
εκανα τα εξης wipes για να καθαρισει τελειως το κινητο. dalvik cache, cache, inernal και data.μετα factory reset ,instal και μετα wipe και reboot system.αυτα τα εκανα και στην xtrv και στην arωma. και με της 2 rom το twrp που εχει μετα ειναι το 3.0.0.1.επισης στο προσαρμοζμενο install της arωma επελεξα messnger ,youtube και τελικα δεν τα εκανε εγκατασταση. τελος αφου με κουρασε να περναω ολη μερα ρομς, εκανα οτι ειπα πιο πανω, περασα την arωma 7.9.15 beta miui 9 οπως λεει στις ρυθμισεις και περασα το app του playstore και το ετρεξα μεσα απο το files.εχω κανονικα play store και κατεβαζω.λες με ολα αυτα να μην εχει περαστει κατι σημαντικο απο τη ρομ.ευχαριστω και παλι
-
@jimarios
Αφου έκανες όλα αυτά τα wipes που δεν έπρεπε , τότε πριν το install έπρεπε να είχες κάνει reboot σε recovery ξανα και μετά να προχωρήσεις ..
Θα περάσεις τη ρομ όπως έχουμε πει ... -
-
-
-
Open-source is the future
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0