Έχεις πάρει έγκριση, όλα είναι σωστά, απλά περιμένεις όσες ώρες λέει

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕίμαι σίγουρος 101% ότι θα επιστρέψω σε Custom ROMΟ/H 8@nos έγραψε:
Τίποτα φίλε μου!!
Αφού έχεις βολευτεί με την official και λογικά δεν έχεις διάθεση να δοκιμάσεις κάτι άλλο, μείνε εκεί που είσαι![]()
Αργά ή γρήγορα βέβαια θα βάλεις custom και προσωπικά εγώ μιας που έχουμε και το ίδιο κινητό από τότε που έβαλα την ARΩMA δεν βρίσκω το λόγο πλέον να γυρίσω σε official αφού μόνο θετικά βλέπω σε σχέση με την επίσημη.
Περιμένω να τελειώσει η μπαταρία εδώ και 3 ημέρες και μετά να κάνω τα υπόλοιπαΟ/H 8@nos έγραψε:
Ξεκλείδωμα έκανα με το που το πήρα εγώ για να βάλω τη global αφού το πήρα από Κίνα και είχε τη κινέζικη rom...μετά έπαιξα με official, έβαλα μετά τη προηγούμενη ελληνική stable αλλά δεν δούλευε το mtp και γενικά πέρα από το ότι ήταν ξηλωμένες άχρηστες εφαρμογές γενικά δεν είχα δει μεγάλες διαφορές και μάλιστα είχα παρατηρήσει μεγαλύτερη κατανάλωση...οπότε γύρισα σε official.....μετά είπα να παίξω πάλι και δοκίμασα την ΑRΩΜΑ (με εντυπωσίασε το ότι θα μπορούσα να εγκαταστήσω εγώ ότι θέλω) και από τότε εκεί έμεινα αφού είδα μόνο θετικά (π.χ. μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας, δεν ζεσταινόταν πλέον το κινητό όπως πριν κτλ).
Οπότε παίξε και βλέπεις
Όλα κλειστά τα έχεις ε; 3 μέρες δεν με βγάζει σε καμία περίπτωση εμένα. 2-2 και κάτι ώρες στην καλύτερη. Συνήθως ούτε καν 2.Ο/H CyNote έγραψε:
Περιμένω να τελειώσει η μπαταρία εδώ και 3 ημέρες και μετά να κάνω τα υπόλοιπα
Χρησιμοποιώ Facebook, WhatsApp, Viber και άλλες εφαρμογές. Όχι πολύ όμως η αλήθεια. Από τις 22:00 μέχρι 08:00 το έχω σε αυτόματο Battery Saver.Ο/H theopan έγραψε:
Όλα κλειστά τα έχεις ε; 3 μέρες δεν με βγάζει σε καμία περίπτωση εμένα. 2-2 και κάτι ώρες στην καλύτερη. Συνήθως ούτε καν 2.Ο/H CyNote έγραψε:
Περιμένω να τελειώσει η μπαταρία εδώ και 3 ημέρες και μετά να κάνω τα υπόλοιπα![]()