Καλησπερα περα ως περα,δυστυχως μολις γυρισα απο την δουλεια και εχω το κλασσικο προβλημα που πρεπει να φτιαξω με την βοηθεια σας,το redmi note 3 pro kenzo που εχω ειναι τελειως αδειο μεσα αυτη την στιγμη,δυστυχως ο bootloader πρεπει να ειναι κλειδωμενος γιατι μουβγαζει προβληματα με την ρομ αυτην εδω,νομιζα οτι τον ειχα ξεκλειδωσει μολις πηρα αυτο το κινητο της γυναικας... μαλλον οχι.Αυτη την στιγμη εχω twrp και κατεβαζω την global stable china ρομ
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι: αμα την περασω απο twrp θα δουλεψει?
Το κινητο να αναφερω οτι μπαινει σε φαστ μπαινει σε recovery αλλα δεν μπορω για κανενα λογω να το δω σε fast στον υπολογιστη μου για να φλασαρω και ετσι εχω κολλησει.
Εκανα βλακεια και δεν εκανα backup γιατι ρωτησα και μου ειχε πει οτι εκανε η γυναικα (ατιμα θηλυκα) αλλα τζιφος.Οι οδηγοι μου λενε απο οτι καταλαβα να κανω update απο μεσα απο την ρομ αλλα εμενα δεν εχει καν ρομ.Καθε απαντηση θα ειναι σωτηρια ,ευχαριστω εκ των προτερων.
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι: αμα την περασω απο twrp θα δουλεψει?
Το κινητο να αναφερω οτι μπαινει σε φαστ μπαινει σε recovery αλλα δεν μπορω για κανενα λογω να το δω σε fast στον υπολογιστη μου για να φλασαρω και ετσι εχω κολλησει.
Εκανα βλακεια και δεν εκανα backup γιατι ρωτησα και μου ειχε πει οτι εκανε η γυναικα (ατιμα θηλυκα) αλλα τζιφος.Οι οδηγοι μου λενε απο οτι καταλαβα να κανω update απο μεσα απο την ρομ αλλα εμενα δεν εχει καν ρομ.Καθε απαντηση θα ειναι σωτηρια ,ευχαριστω εκ των προτερων.