Αν δεν έχουμε θετικά αποτελέσματα σε 3 μέρες θα πω την Κατερίνα να μου δώσει το ελεύθερο αν δεν έχει κλείσει η εταιρεία που το πουλάει, να το κυνηγήσω εγώ το θέμα της ως πιο ειδικός στης διαπραγματεύσεις.
Χρηστο στο ρεύμα το νιώθεις να ζεσταίνεται στο πάνω μέρος που είναι η πλακέτα ή όχι;
Βράζει ολόκληρο
=============== Οκτ 6th 2017, 11:13pm ===============
Φοβάμαι τα χειρότερα για το κινητό, σε 30 λεπτά που το έχω στον φορτιστή τοίχου έχει ζεσταθεί, σταματάω την φόρτιση, δεν έχει καμία απόκριση σε led, πατημένος σε Power για αρκετά λεπτά καμία απόκριση, προσπάθεια να το βάλω σε fastboot καμία απόκριση, στην διαχείριση συσκευών δεν το βλέπει, και δεν ακούγεται ο ήχος σύνδεσης. Θα δω αύριο αν είμαστε τυχεροί και ανοίξει, φοβάμαι τα χειρότερα, για να δούμε αν αύριο είναι η τυχερή μέρα της Κατερίνας.
Έχουν δει πολλά τα μάτια μου αλλά εδώ μάλλον dead αν έκανα σωστή έρευνα πάντως η εταιρεία που το πήρε η Κατερίνα μάλλον δεν έκλεισε την βρήκα στο Facebook, περιμένω επιβεβαίωση από την Κατερίνα αν είναι αυτό, για να αρχίσω της διαπραγματεύσεις.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, πραγματικά δεν το πιστεύω ότι ασχολείστε τόσο πολύ. Ειναι η έκδοση με τα 64gb μνημη. Κ. Χρήστο καντε ότι θέλετε...έχω κρατήσει τα πάντα από μειλ κ αποδείξεις απο το κατάστημα. Τους καλούσα όλο το απόγευμα αλλα δεν βρήκα κανένα.
Για μένα πρέπει η μπαταρία να βγεί και αν υπάρχει άλλη να δοκιμαστεί. Στις περιπτώσεις που έχει ανοίξει γίνετε μόνο και αφού η μπαταρία έχει αποφορτιστει τελείως. Τότε όλα τα ολοκληρωμένα αδειάζουν από κάθε τάση κ ώω ως εκ θαύματος ανοίγει. Αν είδε μια φορά led το είδε όταν αποφορτιστηκε η μπαταρία εντελώς. Πως είναι τα κακά πυκνωτακια στα λάπτοπ που όταν αδειάσουν μπορεί κ να ανοίξει κάποια στιγμή? Έτσι και εδώ. Άρα για μένα πρώτα μπαταρία άλλη για δοκιμή και αφού το αφήσουν χωρις μπαταρία για κάνα δυο μέρες. Αλλά αφού έχει εγγύηση ακόμα καλό είναι να κυνηγηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.
@linuxilakis αν το ανοίξει χάνει την εγγύηση.Ειχα ενα 64gb με ίδιο πρόβλημα και του έβαλα την μπαταρία απο το 128gb μετά από 4 μέρες χωρίς μπαταρία για αποφόρτιση έβαλα την μπαταρία και τίποτα ,στην περίπτωση μου απο την αρχή δεν το έβλεπε με το test point κατάφερα και φλασαρα πάρα πολλές ρομ miui7 & miui8 αλλά δεν άνοιγε.