Διαφήμιση

Mi5, αδυναμία εμφάνισης οθόνης κλήσης-τερματισμού κλήσεων

• Mi5, αδυναμία εμφάνισης οθόνης κλήσης-τερματισμού κλήσεων

Χαιρετώ την κοινότητα.

Έχω ένα Mi5, στο οποίο μου είχε σπάσει η οθόνη το Φλεβάρη και μέχρι να το επισκευάσω έφτασε Σεπτέμβρης. Με το που το έφτιαξα, έκανα και την αναβάθμιση για την οποία μου έβγαλε ειδοποίηση (MIUI Global 8.2| Σταθερή 8.2.2.0 ΝΑΑΜΙΕΒ). Όλα λειτουργούν καλά πλην...
      Όταν θέλω να κάνω κλήση, με το που πατώ το κουμπί για κλήση, η οθόνη μαυρίζει, δε δείχνει ούτε νούμερο/ονομα ούτε χρόνο, και κυρίως το κουμπί απόρριψης της κλήσης, με αποτέλεσμα όταν τελειώσω να μην μπορώ να το κλείσω. Αν πατήσω το home button φαίνεται στην μπάρα επάνω ότι υπάρχει κλήση ενεργή (πράσινο χρώμα) και μετράει ο χρόνος, αν προσπαθήσω από εκεί να κάνω είτε swipe είτε επιλογή δεν έχει κάποιο αποτέλεσμα. Ή θα τερματίσει την κλήση ο άλλος, ή θα πρέπει να κλείσω το τηλέφωνο. Σε περίπτωση που με καλέσουν όλα αυτά γίνονται αφού απαντήσω (η οθόνη απάντησης σε κλήση βγαίνει κανονικά, μετά μαυρίλα).
      Έψαξα να δω για τυχόν update στις stock εφαρμογές, δε βλέπω κάποια τέτοια.
      Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...
    • Δοκίμασε να κάνεις ένα calibration στον proximity sensor, δες και σχετικό βίντεο πως γίνεται
    • Ευχαριστώ. Βέβαια, δε διορθώθηκε ακόμα, μάλλον στην συναρμολόγηση μετά την αλλαγή της οθόνης κάτι δεν πήγε καλά, οπότε περιμένω τον επισκευαστή να μου το διορθώσει.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H balkou έγραψε:

Ευχαριστώ. Βέβαια, δε διορθώθηκε ακόμα, μάλλον στην συναρμολόγηση μετά την αλλαγή της οθόνης κάτι δεν πήγε καλά, οπότε περιμένω τον επισκευαστή να μου το διορθώσει.
      Δοκίμασε καλιμπράρισμα του proximity sensor. Επίσης δες μήπως είναι ενεργοποιημένη η επιλογή για την αποφυγή κλήσεων όταν είναι στην τσέπη.