[XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
FIX για την ανάποδη κάμερα...
Όσοι έχετε το πρόβλημα με την ανάποδη κάμερα (πίσω κάμερα ή μπροστινή), κατεβάστε το παρακάτω zip και κάντε το flash από το TWRP Recovery.
-
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Όσοι έχετε το πρόβλημα με την ανάποδη κάμερα (πίσω κάμερα ή μπροστινή), κατεβάστε το παρακάτω zip και κάντε το flash από το TWRP Recovery.
``````````````````````````````````````````````````````````````````````````````
γιατι δεν το κανετε χειροκινητα οπως γραφουνε πιο πισω ...τι τα θελετε τα fix...για το αν θα πετυχει παιζει ρολο η γραμματοσειρα [fonts] πρεπει να ειναι ιδια με του υπάρχοντος κειμενου... και καλος επεξεργαστης κειμενου [text editor] -
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
``````````````````````````````````````````````````````````````````````````````
γιατι δεν το κανετε χειροκινητα οπως γραφουνε πιο πισω ...τι τα θελετε τα fix...για το αν θα πετυχει παιζει ρολο η γραμματοσειρα [fonts] πρεπει να ειναι ιδια με του υπάρχοντος κειμενου... και καλος επεξεργαστης κειμενου [text editor]
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
Λοιπον, έβαλα χειροκίνητα τιμή 0, η μεν μανισια κάμερα βγάζει ανάποδα, η δε Google Camera HDR+ κρασάρει.
Βάζω τιμή 1, η μεν μανισια κάμερα βγάζει κανονικά, η δε Google Camera HDR+ ανάποδα.
Mε το fix zip τα ιδια ...
Όλα αυτά σε Lithium ....Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Σε Redmi Note 2 πέρασε μια χαρά η Rom. Όχι όμως με ΟΤΑ. Εγκαταστάθηκε με TWR.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Εκανα την εγκατάσταση και η κάμερα δουλεύει πάλι κανονικά για mi note2 ευχαριστώ την ομάδα
-
Καλημέρα παιδιά με την νέα ρομ έχω το εξής πρόβλημα μέσο οτα μου κατέβηκε οκ αλλά στην εγκατάσταση που έβγαζε κόκκινα γράμματα και δεν την περνούσε οταν την κατέβασα από το μαιλ όλα οκ τώρα όμως έχω το εξής πρόβλημα μου μπαίνε σε λειτουργία φαστφούντ απο μονο του όταν το βάζω στην φόρτιση.. Ξυπνάω το πρωί και είναι σαν dastboot 3 φορές αυτό.. Και έκανα πριν κ μέτα την εγκατάσταση της ρομ εκαθαριση κανονικά.. Τι να κάνω να ξανά πάω στην προηγούμενη ρομ?Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
-
-
Ο/H sifnos1 έγραψε:
πρόβλημα μου μπαίνε σε λειτουργία φαστφούντ απο μονο του όταν το βάζω στην φόρτιση.. Ξυπνάω το πρωί και είναι σαν dastboot 3 φορές αυτό
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0