[XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
καλησπέρα, εχω βαλει την τελευταια αρωμα και σημερα ανακαλυψα ότι δεν μπορω να δεχτω βιντεοκλησεις ουτε από το viber ουτε από το skype δλδ τους βλεπω, αλλα δεν με βλεπουν ... ενεργοποιω την καμερα και σβήνει αμέσως ... η καμερα μου δουλευει μια χαρα σε φωτο και βιντεο και στα permitions η καμερα ειναι ανοιχτη σε ολα οσα εχουν βιντεοκληση ... καποια βοηθεια?Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
-
Παιδιά δεν ξέρω τι να πω (7.9.21). Μόλις με το camera fix επιτέλους ανορθώθηκε το κάδρο, έχασα τα αγγλικά στο πληκτρολόγιο. Γυρνάω στην 7.9.14 και μάλλον θα πάω σε stable, όλη αυτή η ενασχόληση δεν συνάδει με κάποιον που θέλει να έχει ένα αξιόπιστο κινητό και δεν έχει άπειρες ώρες για να το ψάχνει συνέχεια, παρόλα αυτά μπράβο για όλη την μέχρι τώρα προσφορά, @ + !
-
Ο/H Empedocles_Etna έγραψε:
Παιδιά δεν ξέρω τι να πω (7.9.21). Μόλις με το camera fix επιτέλους ανορθώθηκε το κάδρο, έχασα τα αγγλικά στο πληκτρολόγιο. Γυρνάω στην 7.9.14 και μάλλον θα πάω σε stable, όλη αυτή η ενασχόληση δεν συνάδει με κάποιον που θέλει να έχει ένα αξιόπιστο κινητό και δεν έχει άπειρες ώρες για να το ψάχνει συνέχεια, παρόλα αυτά μπράβο για όλη την μέχρι τώρα προσφορά, @ + !
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Καλημέρα και από εμένα.
Την πέρασα σε Redmi Note 2 και τουλάχιστον το πρόβλημα που διαπίστωσα είχε να κάνει με την κάμερα.
Τραβούσα φωτογραφίες και δεν τις περνούσε στο άλμπουμ.
από τις 3-4 που έβγαζα εμφάνιζε μετά την μία μόνο.
Κολλούσε η κάμερα και αναγκάστηκα να γυρίσω στην 7.9.7 μιας και η προηγούμενη δεν έπαιζε καθόλου. -
στο δικο μου δουλευουν ολα μια χαρα. μηπως δε σου κατσε καλα η ρομ; αν την ξανακατεβασεις και την ξαναπερασεις;Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Ο/H gaiosgf έγραψε:
στο δικο μου δουλευουν ολα μια χαρα. μηπως δε σου κατσε καλα η ρομ; αν την ξανακατεβασεις και την ξαναπερασεις;
-
-
Να δούμε τι θα γίνει στις 9-10 του μηνός που θα βγει η νέα version.
-
Τελικά μπήκα στην 8.5.2.0 και δεν το μετανιώνω. Κάποια καλούδια που χάθηκαν (όπως η διαγραφή με κύλιση πλάι στα ονόματα ή στις κλήσεις), κάποια αρχική αδράνεια ( της τάξης ms) στο boot που προστέθηκε, αλλά ηρέμησα. Και κυρίως: τι νόημα έχει (για μένα) να τρέχω κάθε Παρασκευή να κάνω αναβάθμιση λες και η διαφορά θα είναι η μέρα με τη νύχτα; Παρόλα αυτά, επειδή και η σταθερή είναι δημιουργία των παιδιών αυτού του φόρουμ, ξανά μπράβο και υπόχρεος. Μια μικρή ανησυχία μου προκαλεί η δραστηριοποίηση της info quest που εκτιμώ ότι θα βγάλει τα κινητά μας -όσων αγοράσαμε από Κίνα και ξεκλειδώσαμε bootloader- εκτός υποστήριξης και όντας ο επίσημος διανομέας Xiaomi θα προσπαθήσει να μας περιθωριοποιήσει. Γι αυτό, το φόρουμ στην αντίληψή μου παραμένει κάστρο που δεν πρέπει να πέσει!
-
Καλησπερα ,εβαλα την XTRV aroma 7.9.7 για να κανω αναβαθμιση στην 7,9,21 μπορει να γινει μεσω του updater η χρειαζεται factory reset απο το TWRP .ευχαριστω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0