σου λεει install με την 7.9.21 αφου δεν εχει βγει άλλη νεότερη τι να σου πει κατι που δεν υπαρχει...///Ο/H ktsiaras έγραψε:
[XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Μέχρι να βγει η πλήρης λίστα με τις νέες XTRV-7.10.12 & ARΩMA ROM, και επειδή περιμένετε τόσες εβδομάδες για την MIUI 9,
σας δίνουμε τις παρακάτω ROM προκαταβολικά για τα RedMi Note 4 (Nikel) & RedMi Pro (Omega).
RedMi Note 4 (Nikel) XTRV ROM => xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V9_XTRV_7.10.12.zip
RedMi Note 4 (Nikel) ARΩMA ROM => xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V9_arΩma_7.10.12.zip
RedMi PRO (Omega) XTRV ROM => xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V9_XTRV_7.10.12.zip
RedMI PRO (Omega) ARΩMA ROM => xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V9_arΩma_7.10.12.zip
-
Επιτέλους. Σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά. Να είστε πάντα καλά. Φανταστική δουλειά. Την κατεβάζω τώρα κ την δοκιμάζω. Μια ερώτηση για τον φόβο των Ιουδαίων. Έχω την 8.5.6.0 stable. Χρειάζομαι factory reset σωστά;
-
Ο/H panos1979gr έγραψε:
Επιτέλους. Σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά. Να είστε πάντα καλά. Φανταστική δουλειά. Την κατεβάζω τώρα κ την δοκιμάζω. Μια ερώτηση Γιάννη τον φόβο των Ιουδαίων. Έχω την 8.5.6.0 stable. Χρειάζομαι factory reset σωστά;
Να κατεβάσεις την ROM από το mail που σου ήρθε και όχι από εδώ στο φόρουμ γιατί αυτές οι ROM δεν έχουν ΟΤΑ Updates.
Ναι αν έχεις Stable ROM θα πρέπει πρώτα να κάνεις Factory Reset πριν περάσεις την νέα 7.10.12 ROM. -
-
To nandroid Backup είναι άχρηστο στην περίπτωση μετάβασης από Stable σε Developer, και σου είναι χρήσιμο ΜΟΝΟ σε περίπτωση που θέλεις να γυρίσεις πίσω στην Stable που είχες πριν.
Αν έχεις συγχρονισμένες τις εφαρμογές σου - τις επαφές σου - τους κωδικούς σου κτλ. με το Mi-Cloud στο Account σου, θα τα ανακτήσεις όλα πάλι, εκτός από τα Data των εφαρμογών.
Διαφορετικά θα πρέπει να τα περάσεις όλα από την αρχή.
Τις επαφές μπορείς να τις πάρεις και από το Google λογαριασμό που έχεις, αν δεν έχεις καθόλου Mi-Cloud συγχρονισμένο... -
Από το titanium μπορώ να περάσω τα δεδομένα των εφαρμογών μου και εφαρμογές που έχω από το play store;
-
Ο/H panos1979gr έγραψε:
Από το titanium μπορώ να περάσω τα δεδομένα των εφαρμογών μου και εφαρμογές που έχω από το play store;
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Ο/H panos1979gr έγραψε:
Δεν πρέπει να βάλεις ΚΑΘΟΜΟΥ Data εφαρμογών από Stable σε Developer ROM..
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.... -
Κατάλαβα. Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0