[XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Για το calculator κάντε αυτό..
Κατέβα σε το από εδώ και κάνε το install όπως είναι από πάνω και θα φτιαξει
MIUI Calculator 10.0.14 APK Download by Xiaomi Inc. - APKMirror -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Παραδόθηκαν οι νέες 7.9.21/22 ROM για τα Hongmi / RedMi 1S (Armani) / RedMi Note 3G / RedMi Note 4G (Dior) / RedMi Note 3 SE (Kate).
Διορθώθηκε η ROM του RedMi Note 4X (Mido).
Οι σύνδεσμοι για την λήψη τους βρίσκονται όπως πάντα στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. -
-
-
Μετα απο hard brick sto hennessy το επανεφερα με τις οδηγιες του φορουμ στην miui 7 6.3.24 beta . Το ερωτημα ειναι πως θα φλασαρω την ρομ της προηγουμενης εβδομαδας πανω στην κινεζικη? Σκεφτειτε οτι μου πηρε δυο μερες να το ξεμπρικαρω , (δεν το εχω και παρα πολυ) εαν υπαρχουν καπου αναλυτικες οδηγιες για το φλασαρισμα πανω στην συγκεκριμενη ρομ? Το μπρικ ηρθε μετα το ΟΤΑ update.pansta
-
-
-
Ο/H Panagiotis Kolsouzoglou έγραψε:
Μετα απο hard brick sto hennessy το επανεφερα με τις οδηγιες του φορουμ στην miui 7 6.3.24 beta . Το ερωτημα ειναι πως θα φλασαρω την ρομ της προηγουμενης εβδομαδας πανω στην κινεζικη? Σκεφτειτε οτι μου πηρε δυο μερες να το ξεμπρικαρω , (δεν το εχω και παρα πολυ) εαν υπαρχουν καπου αναλυτικες οδηγιες για το φλασαρισμα πανω στην συγκεκριμενη ρομ? Το μπρικ ηρθε μετα το ΟΤΑ update.
-
Η καμερα παιδια και σε εμενα αναποδα
Πρωτη φορα το βλεπω αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0