[XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Φυσικά το update ota που μου βγαίνει να το αγνοεισω.? Την 7.9.21 να την κατεβάσω από το update? Εάν την κατεβάσω που θα την βρω για να την φλασαρω με τον τρόπο που μου είπες?Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
αυτο εδω κοιτα Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά)Ο/H Panagiotis Kolsouzoglou έγραψε:
Μετα απο hard brick sto hennessy το επανεφερα με τις οδηγιες του φορουμ στην miui 7 6.3.24 beta . Το ερωτημα ειναι πως θα φλασαρω την ρομ της προηγουμενης εβδομαδας πανω στην κινεζικη? Σκεφτειτε οτι μου πηρε δυο μερες να το ξεμπρικαρω , (δεν το εχω και παρα πολυ) εαν υπαρχουν καπου αναλυτικες οδηγιες για το φλασαρισμα πανω στην συγκεκριμενη ρομ? Το μπρικ ηρθε μετα το ΟΤΑ update.
pansta -
@Panagiotis Kolsouzoglou
την rom την βαζεις μεσα στη συσκευη φιλε...οκ...
===============================
Η ROM κυμαινεται μεχρι 37% ελευθερη στο RN2 μου ...στην 7.9.21 θα δω και μπαταρια και θα σας πω... -
-
Παιδιά έχετε κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά. Συγχαρητήρια σε οσους έχουν συμβάλλει στην δημιουργία και στη συνεχή υποστήριξη των rom.
Χωρίς εσάς δεν θα υπήρχε η xiaomi στην Ελλάδα.
Κάποιες παρατηρήσεις για την XTRV 7.9.21σε mido:
- Δεν δουλεύει η αριθμομηχανη
- Δεν δείχνει την διαθέσιμη μνήμη στο πρώτο κουμπί ( είναι ανούσιο να βάζουμε widget για αυτό το πράγμα). -
Κατέβασε την και εγκατέστησε την αριθμομηχανή
MIUI Calculator 10.0.14 APK Download by Xiaomi Inc. - APKMirror -
-
Ευχαριστώ δάσκαλε καλημέρα σας.Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
@Panagiotis Kolsouzoglou
την rom την βαζεις μεσα στη συσκευη φιλε...οκ...
===============================
Η ROM κυμαινεται μεχρι 37% ελευθερη στο RN2 μου ...στην 7.9.21 θα δω και μπαταρια και θα σας πω...
pansta -
-
-
-
@Johnys Markou To sot εξαρτάται από πολλά πράγματα. Χρήση, προγράμματα, χρόνος αναμονής που παρατηρήθηκε κλπ.
Πάντως με την μετάβαση σε miui 9, προσωπικά παρατήρησα σημαντική αύξηση. Από 4-5 ώρες σε miui 8 έφτασα σε 6-7 με το miui 9.
(Μέτρηση για την τελευταία αναβάθμιση δεν έχω -αντιπροσωπευτική- ακόμη).
Αν θες να δεις λίγες παραπάνω λεπτομέρειες, δες εδώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0