H διπλή οθόνη έρχεται με το android 7 και κάποιες συσκευές (όπως το Kenzo που έχεις) δεν το έχουν, είναι στο 6.
[XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Δηλαδή δεν το ενσωματώσανε στην 9??κρίμα εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H Pstelios έγραψε:
Καλημέρα, όντως το sygic κρασάρει, μπορώ να γυρίσω απευθείας στην προηγούμενη με απλό καθαρισμό των cache ή πρέπει να ξαναστήνω?
-
Γύρισα στην 14, το sygic κρασάρει και εδώ, ελπίζω τουλάχιστον η μπαταρία να στρώσει, ευχαριστώ!
-
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
Ο/H gassious έγραψε:
Σε Mido Αριθμομηχανήή συνεχώς κρασάρει, και βγάζει αναφορά σφάλματος. Έχει συμβεί σε άλλους;
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
Πέρασα την 7.9.21, δεν θυμάμαι αν έγραφε το fixed δίπλα. Μπορώ να το δω από κάπου αν είναι η fixed;
-
Ο/H gassious έγραψε:
Σε Mido Αριθμομηχανήή συνεχώς κρασάρει, και βγάζει αναφορά σφάλματος. Έχει συμβεί σε άλλους;
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Ο/H em56464 έγραψε:
7.9.21 σε redmi 1s δουλεύει η υπηρεσία μηνυμάτων από ότι έχω από εχθές τσεκαρει το μόνο που παρατήρησα ότι το εικονίδιο του καιρού ενώ το κλικαρεις και ανοίγει σαν εικόνα δεν βγάζει πληροφορίες και γράφει η συσκευή δεν μπορεί να βρεθεί τώρα συνεχίζω την χρήση και βλέπουμε από κατανάλωση και ότι άλλο προκύψει από ταχύτητα καλύτερα από θερμοκρασία καλύτερα......,......,.ειδωμεν!!¡!!,.............................το πρόβλημα με την εξαφάνιση το twrp παραμενη σε αποσύνδεση και με volume+ και power αλλά και με άλλους συνδιασμούς πλήκτρων (έτσι για δοκιμή)μόνο fastboot κατάσταση παίζει........εντομεταξυ με επιλογή από αρχική οθόνη μετά το πάτημα του power και επιλογή recovery δεν φαίνεται ούτε το εργοστασιακό recovery.........αυτά προς το παρών!!!!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0