[XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Η Ρομ είναι custom θέλει twrp recovery για να μπει. Οπότε πρέπει να ξεκλειδωσει bootloader πέρασμα twrp και μετά φλασαρισμα ρομ.
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έχω ξεκλειδώσει bootloader και έχω περάσει TWRP αλλά νομίζω ότι πρέπει να κάνω flash με fastboot, ισχύει αυτό ή μπορώ να κάνω και από recovery. Έχω MIUI 9 official από china developer rom.
-
Ο/H Kratos έγραψε:
Εγώ το πρόβλημα του twrp το έλυσα με το ν εξής τρόπο. Εγκατέστησα στην sd cart το twrp 3.0.2.0 ,στην συνέχεια πέρασα μέσω του adb πέρασα το twrp recovery 3.0.2.0 στην συνέχεια με factory reset την 7.9.21 καθαρισμό εγκατάσταση ξανά του twrp 3.0.2.0 από την sd cart,φαίνεται ότι δουλεύει . Δυστυχώς το θέμα με τα μηνύματα δεν λύθηκε και και πλέον δεν φορτώνει την υπηρεσία αναβάθμισης
Ηλίας -
@HowAboutANewROM
Εφόσον πέρασες TWRP μπορείς να περάσεις την ΡΟΜ από μέσα από αυτό. Με Factory Reset, για να μην έχει κανένα πρόβλημα. Πάρε πρώτα BAckUp. -
Ο/H ivaitsis1974 έγραψε:
Ο/H Anritsu έγραψε:
Καλησπέρα .
Σε όλες τις miui 9 , σε redmi 3S international το τηλέφωνο τακτικά (1-2 φορές τη μέρα) κολλάει/σβήνει και το επαναφέρω με hard reset . Είναι πολύ ενοχλητικό γιατι είναι πιθανόν να χαθούν σημαντικές κλήσεις και αναγκάζομαι να το ελέγχω συνέχεια . Φαντάζομαι θα προταθεί factory reset . Μπορώ να κάνω κάτι πλην αυτού ?Και το f.reset είναι εγγυημένο πως θα το φτιάξει το θέμα ?
Στην αναμονή...
-
@ivaitsis1974
Και βέβαια έφταιγε το xposed εφόσον δεν έχεις προβλήματα τώρα ...
Έχουμε αναφέρει και παλιότερα ότι με τη χρήση xposed μπορεί να υπάρχουν πρόβληματα και θα πρέπει να αναζητήσετε σίγουρες εκδόσεις xposed .. -
Ο/H HowAboutANewROM έγραψε:
Έχω ξεκλειδώσει bootloader και έχω περάσει TWRP αλλά νομίζω ότι πρέπει να κάνω flash με fastboot, ισχύει αυτό ή μπορώ να κάνω και από recovery. Έχω MIUI 9 official από china developer rom.
Αφού έχεις κάνει τα πρώτα βήματα,απλά μπαίνεις στο twrp και ακολουθείς το παραπάνω οδηγό από το "Είσοδος πρώτη φορά στο TWRP" και μετάOpen-source is the future -
Τελικά το μάτιασα Μόλις το βρήκα κολλημένο
=============== Σεπ 29th 2017, 3:41pm ===============
Ο/H ivaitsis1974 έγραψε:
Τελικά το μάτιασα Μόλις το βρήκα κολλημένο
-
-
-
Πρός το παρόν η ΟΤΑ αναβάθμιση μέσω updater είναι σε δοκιμαστικό στάδιο και διαθέσιμη στα vip μέλη.
Για τις νέες εκδόσεις της developer rom του forum, κοιτάμε εδώ Ελληνικές Developer MIUI ROMs, στο νήμα με την πιο πρόσφατη έκδοση και τις περνάμε σύμφωνα με τις οδηγίες του πρώτου μηνύματος, μέσω twrp.
Φυσικά όταν κυκλοφορούν οι rom βγαίνει και pop up ανακοίνωση, μόλις μπαίνουμε στο forum.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0