Θα περάσεις κατευθείαν την τελευταία FastBoot Stable ROM για την συσκευή σου, και θα είσαι οκ.Ο/H Georgema έγραψε:
Δηλαδή πρέπει με miflash να πάω σε fastboot rom και μετά πέρασμα twrp και μετά πέρασμα της τελευταίας global stable;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΘα περάσεις κατευθείαν την τελευταία FastBoot Stable ROM για την συσκευή σου, και θα είσαι οκ.Ο/H Georgema έγραψε:
Δηλαδή πρέπει με miflash να πάω σε fastboot rom και μετά πέρασμα twrp και μετά πέρασμα της τελευταίας global stable;
Ο/H Georgema έγραψε:
Δηλαδή πρέπει με miflash να πάω σε fastboot rom και μετά πέρασμα twrp και μετά πέρασμα της τελευταίας global stable;Ο/H makis1024 έγραψε:
Με Mi flash πάμε σε official fastboot rom.
μολις μου ηρθε η ειδοποιηση σε r n 2.ειναι απαραιτητο να την κανω; δεν εχω κανενα προβλημα. μην μπλεξουμε παλι με bootloop.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αν δεν έχεις προβλήματα μπορείς να παρακάμψεις το Update.Ο/H gaiosgf έγραψε:
μολις μου ηρθε η ειδοποιηση σε r n 2.ειναι απαραιτητο να την κανω; δεν εχω κανενα προβλημα. μην μπλεξουμε παλι με bootloop.
Ο/H ronin13 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά! Θα έχουμε update αυτή την εβδομάδα;
Από τις 7/10 και μετά λόγο διακοπών στην Κίνα.Ο/H en.miui.com έγραψε:
Announcement
Due to Holidays in China, there will be no public release for next 2 weeks..!
Next version will be published 7.10.9
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Μια ερώτηση/απορία, όταν είναι κλειδωμένο το κινητό είτε με μοτίβο είτε με αποτύπωμα γίνεται να μη μπορεί κάποιος να κατεβάσει την κουρτίνα και να απενεργοποιήσει το ιντερνετ για παράδειγμα; Πες ότι σου κλέβουν το κινητό αυτός θα έχει τη δυνατότητα να κλείσει το ιντερνετ και να μην μπορείς μέσω mi.com να σβήσεις/βρεις το κινητό.. Λέω μια περίπτωση.. Η κύρια απορία μου είναι αν γίνεται αυτό με την κουρτίνα..