[XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
στο δικο μου RN2 κολλησε 2 φορες στο κατεβασμα απο updater. Θα ξαναδοκιμασω οταν γυρισω σπιτι. Τωρα ειμαι στο magik park και θυμαμαι τα παιδικα μου χρονια.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
-
Μόλις μπήκε σε Hennesy η Fix Rom. Όλα καλά με την εγκατάσταση, κανένα πρόβλημα. Για να δούμε πως θα πάει.
Μπράβο παιδιά. (Γιατί αν περιμένουμε από τους Κινέζους......) -
-
-
ρε παίδες για το redmy pro δεν θα δούμε καμία αναβάθμιση όλο στασημη είναι η κατάσταση εδώ και τρεις μήνες.
-
Ο/H Kratos έγραψε:
Εγώ το πρόβλημα του twrp το έλυσα με το ν εξής τρόπο. Εγκατέστησα στην sd cart το twrp 3.0.2.0 ,στην συνέχεια πέρασα μέσω του adb πέρασα το twrp recovery 3.0.2.0 στην συνέχεια με factory reset την 7.9.21 καθαρισμό εγκατάσταση ξανά του twrp 3.0.2.0 από την sd cart,φαίνεται ότι δουλεύει . Δυστυχώς το θέμα με τα μηνύματα δεν λύθηκε και και πλέον δεν φορτώνει την υπηρεσία αναβάθμισης
Ο/H em56464 έγραψε:
ο καιρός μετά από λίγο παιδεία άρχισε να λειτουργεί κανονικά το twrp το ξαναεβαλα μέσω adb τα μηνύματα οκ και μόνο η υπηρεσία αναβάθμισης έμεινε με πρόβλημα ........μετά την επανεγκατάσταση βέβαια του twrp έκανα wipe danvilk cash+ cashe και έστρωσε ο καιρός και μετά από μια ακόμη δοκιμή το twrp ήταν εκεί .....θα το ξαναδώ σε 2-3ημερες πάλι..........τώρα για την αναβάθμιση ήταν κάτι που το έκανε με το που έβαλα την 7.9.21 στο redmi και παραμένει!!!!!!!!περιμένω την 7.10.9.... να δούμε τι θα λέει!!!!!!!
-
-
@vasiliki_g2425
Οχι , δεν είχε ρομ για mi4i την προηγούμενη εβδομάδα .. λιγο διάλειμμα αυτες τις δύο βδομάδες ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0