[XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Τέλος καλό, όλα καλά!
Ευχαριστώ ξανά και ξανά!
Won't Back Down -
-
-
Καλησπερα στις ρυθμισεις εισαγωγης δεν υπάρχει εικονιδιο απενεργοποιησης αυτοματης διορθωσης και ετσι παντα μου βγαζει υπογραμμισμενες ολες τις λεξεις που γραφω με κοκκινο. Μπορει να διορθωθει; ευχαριστώ
Screenshot_2017-10-02-17-46-59-974_com.android.settings.png - Google Drive -
αν πας ενα βημα πισω απ αυτο που δειχνει το screenshoot που ανεβασες, υπαρχει το Gboard. Μηπως ρυθμιζεται απο κει;Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Παιδιά καλησπέρα, είμαι με την 7.9.14, τι λάθος έχω κάνει και δεν μου έχει έρθει η 7.9.21?, στο email μέχρι 7.9.14 έχω πάρει.
-
-
-
Το γνωρίζω βρε..
Απλά πάντα ψάχνω μήπως υπάρχει κανένα bug στα script που δουλεύουν στο φόρουμ μας, και σας ταλαιπωρούν άδικα..
-
Δυστυχώς δεν ρυθμιζει. Τα εχω απενεργοποιησει ολα του gboard και ουτως ή άλλως χρησιμοποιω SwiftKey.Ο/H gaiosgf έγραψε:
αν πας ενα βημα πισω απ αυτο που δειχνει το screenshoot που ανεβασες, υπαρχει το Gboard. Μηπως ρυθμιζεται απο κει;
-
Καλημέρα, τα ίδια προβλήματα και εγώ σε redmi 3 pro, έχει βρει κάποιος λύση ?Ο/H ivaitsis1974 έγραψε:
Καμία σχέση. Το τηλέφωνο το φορτίζω κάθε 2 μέρες. Τόσο με πάει η μπαταρία με την χρήση που το κάνω. Συνήθως δεν το χρησιμοποιώ κατά την διαδικασία της φόρτισης. Τώρα για παράδειγμα είμαι στην δουλειά. Βγήκα για διάλειμμα και βρήκα το τηλέφωνο κολλημένο. Σήμερα μου το έκανε 2 φορές από το πρωί. Δεν έχω xposed εγκατεστημένο. Δοκίμασα όλες τις εκδόσεις miui 9 που βγήκαν για το redmi 3s και το κάνει με όλες, οπότε κάτι δεν πάει καλά με την ρομ. Έχω βάλει custom rom (DND) και το τηλέφωνο "πετάει", χωρίς να παρουσιάζει το παραμικρό. Οπως επίσης και με miui 8. Απλά αναφέρω το πρόβλημα για να ενημερώσω και άλλους που έχουν την ίδια συσκευή και να δούμε τι apps χρησιμοποιούν μήπως φταίει κάτι άλλο. Όπως αναφέρει και ο @Anritsu του το παρουσιάζει χωρίς να υπάρχει xposed εγκατεστημένο. Άρα κάτι δεν πάει καλά με την ρομ της συσκευής στο miui 9. Κι αυτό είναι επίσης σύνηθες φαινόμενο σε λογισμικά που είναι σε beta version. Απορώ απλώς πως η xiaomi μετά από 3 beta δεν βρήκε ακόμη τι φταίειΟ/H gkalen έγραψε:
@ivaitsis1974
Αν μιλας για κολλήματα όταν το τηλέφωνο το έχεις στη φόρτιση , είναι σύνηθες σε κάποιες συσκευές να παρουσιάζεται κάτι τέτοιο , θα σου πρότεινα να το αφήνεις να φορτίσει ... Για να το αναφέρεις αυτό μάλλον το δουλεύεις αρκετα με το καλώδιο στο ρεύμα ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0