Ένταξη μην τρελαίνεσαι φίλε 15 μέρες είναι δε πέρασε και τόσο πολύς χρόνος για να μιλάς για εγκαταληψη.Τι να πουνε και κατι αλλοι δηλαδη που απο την μερα που πήραν το κινητό μέχρι να τους χαλάσει είναι με την ίδια ρομ ???Εξαλουτι ξέρω η προηγούμενη εβδομάδα ήτανε αργία για την Κίνα οπότε υπομονή
[XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H akisjes έγραψε:
Ένταξη μην τρελαίνεσαι φίλε 15 μέρες είναι δε πέρασε και τόσο πολύς χρόνος για να μιλάς για εγκαταληψη.Τι να πουνε και κατι αλλοι δηλαδη που απο την μερα που πήραν το κινητό μέχρι να τους χαλάσει είναι με την ίδια ρομ ???Εξαλουτι ξέρω η προηγούμενη εβδομάδα ήτανε αργία για την Κίνα οπότε υπομονή
Να βάλουμε λίγο τα πράγματα σε μια σειρά, ωστόσο.
Μας έχει εγκαταλείψει διότι αποφάσισε να μην διαθέσει νέα rom από τον Ιούνιο.
Η ίδια η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα έχουμε νέα rom τον Σεπτέμβριο.
Η εταιρεία έχει δώσει βάρος στην ακατάσχετη παραγωγή κινητών έχοντας αφήσει στην μοίρα τους κάποια άλλα.
Αυτό είναι αλήθεια.
Ναι, δεν με ενοχλεί, είναι μάθημα για το επόμενο κινητό. -
Δεν το έχει εγκαταλείψει, έχει βγάλει ρομ νέες με MIUI 9 με τις οποίες όμως χάνονταν τα ΙΜΕΙ και τις απέσυρε, θέλεις να την βάλεις ?
Έχει μεγάλη διαφορά το ένα από το άλλο... -
Καλησπέρα και από μένα σε όλη την παρέα.
Και εγώ Redmi Pro έχω και περιμένω από τα μέσα καλοκαιριού. Όντως είχαν ανακοινώσει για Σεπτέμβριο αλλά δεν. Οκ καταλαβαίνω ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά καμιά φορά και να καθυστερήσουν τα πράγματα. Αλλά η απορία μου είναι γιατί σε αυτό το μοντέλο? Έχει ίδια χαρακτηριστικά με αρκετά άλλα που έχουν πάρει ηδη miui9 σωστά ?
=============== Οκτ 8th 2017, 6:34pm ===============
Επίσης ένα άλλο ζήτημα που ήθελα να ρωτήσω του προγραμματιστές μας είναι γιατί τα xiaomi δεν μπορούν να παίξουν μουσική μέσο bluetooth όπως αρκετές άλλες. Συνδέοντας το κινητό μου με το bt του αυτοκινήτου μου δεν μπορώ να μεταφέρω τον ήχο ενώ με άλλα κινητά (πχ iphone & samsung)
Γνωρίζουμε κάτι για αυτό και αν είναι θέμα miui το οποίο μπορεί να λειτουργήσει μς την 9 ?? -
Δες το ακριβώς παραπάνω ποστ από το δικό σου, όσον αφορά την ρομ
Για το θέμα του bluetooth μπορεί να είναι από bug έως ασυμβατότητα και θέλει πολύ ψάξιμο και δοκιμές -
Κατάλαβα....
Θα ήταν ωραίο όμως να βρεθεί λύση και για αυτό... Ευχαριστώ για την ώρα -
@Mersey7......Ναι, δεν με ενοχλεί, είναι μάθημα για το επόμενο κινητό.
Αναφορικά με αυτή σου την φράση.Πριν περίπου 7-8 μήνες εγγραψα , μάλλον ρώτησα εδώ, ότι είμαι μεν ευχαριστημένος με το redminote 3 pro που είχα τοτε αλλά ήθελα κάτι καλύτερο ειδικά στην οθόνη και ρώτησα τι γνώμη είχαν τα παιδιά για την μετάβαση από το redmi note 3 pro στο Redmi pro όλοι μου είπανε καλό το κινητό αλλά για xiaomi βρες κάτι σε snapdragon και μου ανέφεραν τότε ειδικά για το θέμα υποστήριξης της xiaomi στα μοντέλα με snapdragon σε σχέση με τους mtk.Αυτος ήτανε ο κύριος λόγος που αρχικά πήρα το redmi note 4x και στην συνέχεια το mi5s plus. -
-
-
twrp_helium_3.1.0-0_miui-hellas
Πέρνα αυτό το twrp και περνάς την τελευταία xtrv dev helium με factory reset. -
-
Μανώλη καλύτερα να πάει με fastboot rom με το miFlash λόγου ότι από 6 θα πάει σε 7 Android και μετά να πάει σε ελληνική
Redmi Note 3 pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0