Καλημέρα. Σήμερα ήρθε η αναβάθμιση στην 8.5.8.0. Στο τέλος έκανε reboot στην twrp. Εκεί τι κάνω; Reboot στο system;
Αναβάθμιση στην 8.5.8.0
-
-
Άμα τελείωσες την εγκατάσταση ναι, reboot to system
-
Μετά το update... Χωρίς να ξέρω το γιατί, όταν βάζω το ραδιόφωνο να παίξει είτε με ανοικτή ακρόαση είτε με hands free μετά από 5-10 λεπτά κλείνει από μόνο του.. (δεν έχω ενεργοποίησει κάποια λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης)...REDMI NOTE 4X (MIDO) 64/4 MIUI GLOBAL 9.2|STABLE VERSION 9.2.1.0 (NCFMIEK)
-
Όσο είναι ανοικτό, πάτησε το Ξ ώστε να σου δείξει τις ενεργές εφαρμογές. Σύρε το ραδιόφωνο προς τα κάτω και επίλεξε το λουκέτο (κλείδωμα)
-
- Άσχετο αλλά σχετικό με το θέμα... Ενώ έχω κάνει το update από προχτές... Μου δείχνει στην σελίδα των ενημερώσεων ότι έχει να κάνει κι άλλο update... Πατάω για λήψη την κάνει κανονικά (!) και ενώ κάνει restart δεν έχει αλλάξει κάτι...
=============== Σεπ 25th 2017, 7:08pm ===============
Ιδού και τα πειστηρια
=============== Σεπ 29th 2017, 2:46am ===============
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Όσο είναι ανοικτό, πάτησε το Ξ ώστε να σου δείξει τις ενεργές εφαρμογές. Σύρε το ραδιόφωνο προς τα κάτω και επίλεξε το λουκέτο (κλείδωμα)
REDMI NOTE 4X (MIDO) 64/4 MIUI GLOBAL 9.2|STABLE VERSION 9.2.1.0 (NCFMIEK) - Άσχετο αλλά σχετικό με το θέμα... Ενώ έχω κάνει το update από προχτές... Μου δείχνει στην σελίδα των ενημερώσεων ότι έχει να κάνει κι άλλο update... Πατάω για λήψη την κάνει κανονικά (!) και ενώ κάνει restart δεν έχει αλλάξει κάτι...
-
Δοκίμασε και έναν καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0