Mi A1 Comprehensive Hands On Review: Google Android AOSP All the Way!
-
-
Ε ναι, σωστά, αν γίνει μετάφραση απο translate θα βγάλεις άκρη...
Ξέρεις συνηθίζεται όταν υπάρχει ένα αγγλικό κείμενο σε παρουσίαση προϊόντων σε ελληνικό φόρουμ οι διαχειριστές να το μετατρέπουν στη γλωσσα που προτείνουν να γράφουμε και τυχαίνει εδώ να γράφουμε Ελληνικά...
Επίσης πολλοί δεν έχουν την γνώση άλλης γλώσσας.
Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση...! -
με το 4g τι γνωμη εχετε απο την χρηση σας?
-
@rackal
O mitch002 φίλε μου δεν είναι μέλος της διαχείρισης του φόρουμ, είναι ένα από τα πολλά μέλη (σαν εμένα) που δεν μένουν Ελλάδα ή δεν είναι Έλληνες. Είναι γνωστός reviewer είναι χαρά μας που ποστάρει και εδώ τις συσκευές που δοκιμάζει. Επίσης, είναι προσωπικό του πόστ, και δεν έχει σχέση με το "επίσημο" περιεχόμενο του φόρουμ που σαφώς πρέπει να μεταφράζεται και μεταφράζεται από οποιαδήποτε γλώσσα τα παιδιά εδώ χρησιμοποιούν σαν πηγή, συμπεριλαμβάνοντας και τα Κινέζικα. Επίσης, μεταφράζουν ολόκληρη διανομή ρόμ, σε ένα άρθρο ..θα κόλλαγαν;
Φιλικά.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Μα δεν κατηγόρησα κανέναν, πρόταση έκανα...
Δεν γνώριζα ότι είναι απλά ένα hands on και οτι δεν είναι κάτι επίσημο και ούτε απο την αναζήτηση που έκανα διαχωρίζεται με κάποιο τρόπο το "επίσημο" με το μη...
Και όπως λέει και μια λαϊκή παροιμία, γλυκαθηκε η γριά στο μέλι... -
To κατάλαβα ότι νόμιζες πως είναι επίσημο άρθρο, γιαυτό σου εξήγησα το τί γίνεται.
Τα επίσημα review τα βρίσκεις στη αρχική σελίδα και έχουν διαφορετική διαμόρφωση σαν άρθρα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Καλησπερα σε ολους, θελω να το παρω για την δικια μου το a1 αλλα ειμαι μεταξυ google και miui. Εννοειται πως αν επελεγα εγω θα επαιρνα 5Χ αλλα για γυναικα δεν ξερω τι θα ταιριαζε.
Δωστε τα φωτα σας παρακαλω. -
σε ένα σωστά σεταρισμένο 5x, από εσένα βέβαια εφόσον δεν ασχολείται, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0