Μια αναζήτηση στο Google θα σε βοηθήσει περισσότερο, αλλά σε γενικές γραμμές εντός 14 ημερών από την αγορά έχει άμεση επιστροφή χρημάτων η αντικατάσταση του προϊόντος
@Ifigeneia Αυτή η εγγύηση DOA είναι ακριβώς για περιπτώσεις όπως η δική σου, αγοράζεις τώρα πχ ένα κινητό που στο έδωσαν στο κατάστημα και είναι μέσα στη συσκευασία του κανονικά, πας σπίτι το ανάβεις και βλέπεις ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά (τεχνικό πρόβλημα) και οφείλεται σε κατασκευαστικό λάθος του συγκεκριμένου κομματιού που πήρες (συμβαίνουν αυτά στη παραγωγή αλλά σίγουρα δεν ευθύνεσαι εσύ),οπότε τι κάνεις? Με τη κανονική εγγύηση θα σου έλεγαν αφήστε το εδώ να το δούμε κτλ κτλ και γενικότερα δεν σου δίνουν εύκολα άλλη συσκευή. Με την εγγύηση DOA όμως (που εγώ βέβαια ήξερα ότι ισχύει για 7 ημέρες αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει...έχω δει και 14) σου δίνουν αμέσως άλλη συσκευή χωρίς πολλά πολλά ή φυσικά τα χρήματά σου πίσω.
Πήγαινε αύριο το κινητό στο κατάστημα με την απόδειξη και δε νομίζω ν'αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα, θα σου δώσουν άλλο (φυσικά θα το ελέγξουν πρώτα)
@8anos Η DOA ισχύει για 14 ημέρες πιθανών ημερολογιακες και όχι εργάσιμες, όπως και να έχει είναι μέσα στα πλαίσια της εγγύησης η @Ifigeneia και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αρκεί να μην το αμελήσει και χάσει την εγγύηση, γιαυτό λοιπόν αύριο το αργότερο.