Καλησπέρα σε όλους , εδώ και μήνες έχω πρόβλημα με αποσυνδέσεις του mi4s από το ρούτερ που είναι συνδεδεμένο, δοκιμασμένο σε διαφορετικά ρούτερ, περίμενα μήπως στρώσει με τα update αλλά τίποτα,το έκανε στο miui 8 και τώρα στο 9,έχω περασμένη την τελευταία άρωμα rom 7.9.21, αποσυνδέεται και πρέπει να πάω να συνδεθω πάλι, άλλες φορές μου βγάζει και πρόβλημα ταυτοποίησης ενώ είναι ήδη αποθηκευμένο δίκτυο,ξαναβάζω το κωδικό και απλά γράφει αποθήκευμρνο χωρίς να συνδέεται,είμαι σε απόσταση 3-10 μέτρα από το ρούτερ, είναι πολύ εκνευριστικο, μπορεί να βοηθήσει κάποιος!! Ευχαριστώ εκ το πρότερον
Αποσυνδέσεις WI-FI σε MI4S
-
-
-
-
Ναι, να περάσεις μία official ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
-
-
Ναι, καλό θα ήταν να μείνεις για λίγο σε official rom, διαφορετική από αυτήν που έχεις τώρα, τουλάχιστον αν δεις εάν είναι πρόβλημα γενικότερο και στις developer ή πρόβλημα μόνο των stables.
-
Επειδή δεν έχω pc αυτή τη στιγμή να γυρίσω σε stable απο twrp? Θά μπορέσω να καταλάβω έτσι αν το πρόβλημα είναι στην developer?
-
Ναι, θα μπορούσες να δοκιμάσεις την ελληνική stable να δεις εάν κάνει τα ίδια.
Πάντως γενικά είναι η πρώτη περίπτωση που διαβάζω για πρόβλημα στο wifi στην συγκεκριμένη συσκευή -
Ανυσηχητικο αυτό... Και το κάνει από την αρχή που το πηρα, βέβαια φορούσε fake rom, βέβαια η συσκευή δεν έχει μείνει μέρες ποτέ με stable rom και ελπίζω σε αυτό πλέον και ειδικά σε αυτές που θα έρθουν με miui 9,θα κάνω τώρα την αλλαγη και θα ενημερώσω εδώ ... Ευχαριστώ πολύ για την ωανταποκριση , ίσως και μέχρι το μεσημέρι να έχει φανεί, υπάρχει περίπτωση να είναι και θέμα hardware?
-
Ναι, θα μπορούσε να είναι και θέμα hardware, αυτό το αφήνουμε όμως για το τέλος...τέλος
-
οκ ευχαριστω πολυ την εκανα εγκατασταση,τωρα το αντιγραφο μου και περιμενω.....καλη τυχη
=============== Σεπ 29th 2017, 5:15pm ===============
Στις 6ωρες που είναι το τηλέφωνο με stable rom δείχνει μεγάλη σταθερότητα στο wifi και συνδέεται κατ ευθείαν από μεγαλύτερη απόσταση, οπότε μάλλον θα χρειαστεί να περιμένω stable για miui 9.περασα την 8.5.2.0, υποστηρίζει OTA update αυτή η rom η πρέπει να κάνω κάτι? -
ειναι ξεκάθαρο το τι έφταιγε...
stable-->σταθερότητα στο wifi
developer-->εμφανιστής (προβλημάτων)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες