Καλησπερα σε ολους αντιμετωπιζω ενα προβλημα και θα ηθελα βοηθεια γτ ειμαι λιγο ασχετη ..εψαξα σε μερικα φορουμ και εκανα καποιες αλλαγες στο τηλεφωνο μου και στον υπολογιστη αλλα και παλι δεν βλεπω φως στο τουνελ ..εχει ποσ καιρο το κινητο μου εχει γεμισει και δεν εχω χωρο και εχω προσπαθησει απειρεςφορες να κανω μεταφορα αρχειων αλλα χωρις αποτελεσμα ..με το προγραμμα μι πισι δεν μου εμφανιζει να συνδεετεαι το κινητο παρολο που εχω περασει τους ντραιβερς αν μπορει καποιος να με βοηθησει ..Ευχαριστω
redmi note 3 pro προβλημα με τη μεταφορα αρχειων
-
-
-
..
-
Το mi PC suit δεν συνεργάζεται με marshmallow ή αλλιώς Android 6.
Εάν θέλεις πέρνα το παρακάτω οδηγό
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
Επέλεξε snapdragon να το δει τουλάχιστον σαν αποθηκευτικό χώρο.
Official global developer φοράει το κινητό, την τελευταία. -
Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω.. Γενικά υπάρχει κάτι που πρέπει ν αλλάξω στο κινητό; δεν ξέρω τι παίζει με τις ρομ κ αυτά που λένε.. Γενικά έχω θέματακια με το κινητό όπως κ το Bluetooth δεν μου δουλεύει δεν ξέρω αν φταίει κάτι άλλο...
-
Όχι μια χαρά ρομ φοράς.
Εάν θέλεις στο μέλλον να περάσεις την custom rom του φόρουμ την xtrv θέλει λίγο διάβασμα.
Το Bluetooth δεν σου δουλεύει ποτέ ; ή έχεις αποσυνδέσεις; -
Μου δούλευε κανονικά τώρα όταν πάω ν στείλω κάτι μου λέει ότι υπήρξε αποτυχία αποστολής εδώ κ καιρό
-
Τα αρχεία που πας να μεταφέρεις με bluetooth, τα έχεις στο κινητό ή σε sd κάρτα;
Όταν δούλευε πάλι στο ίδιο σημείο τα είχες; -
Δεν το έχω παρατηρήσει νομίζω στην κάρτα Γτ είναι φωτογραφιες κ τότε κ τώρα
-
-
Εμ ναι λίγο πιο αναλυτικά;
-
Ξαναδιάβασε έκανα edit. Settings....
Sorry.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0