στην προσπαθεια μου να περασω official stable rom λογω προβληματος wifi εμεινα απο TWRP και ενω κανω τη διαδικασια μεσω fastboot και εξελισεται κανονικα οπως λενε οι οδηγιες εδω δεν το ανοιγει με τιποτα για να εγκαταστησω κατι αλλο,κανω τη διαδικασια unbrick με flash tool απο pc και δεν κανει εγκατασταση κατι αλλο,εχει κολησει στην 8.5.1.0 ,το κινητο ανοιγει και κρασαρει απο μονο του τα παντα,βγαζει μν συνεχεια "δυστηχως η διαδικασια com.and....τι μορω να κανω?
ΒΟΗΘΕΙΑ !! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΙ 4S ΣΕ STABLE ROM
-
-
-
μολις το καταφερα απο εκεινη την ωρα ,πολυ ζορι,υπαρχει καποια ρομ να ειναι stable να εχει ελληνικα και να δουλεθει ο updater για να ενημερωθω για τη stable miui9
-
Ο/H giorgos01 έγραψε:
μολις το καταφερα απο εκεινη την ωρα ,πολυ ζορι,υπαρχει καποια ρομ να ειναι stable να εχει ελληνικα και να δουλεθει ο updater για να ενημερωθω για τη stable miui9
Όταν θα είναι έτοιμη από την Xiaomi, θα βγάλουμε και τις δικές μας Stable ROM, οι οποίες και θα έχουν και OTA από τον Updater για όλα τα VIP μέλη μας. -
nai to gnorizo apla elega na valo global stable miui 8 gia na paro eidopoihsh gia thn 9alla telika den yparxei sta ellinika,tora pou den mporo na valo twrp ti kano gia na exo ellhnika ,mono fastboot mporo tora,signomi gia ta greekglish
-
-
auti sti foto,ti mporo na kano gia na exo.ellonika apo fastboot
=============== Οκτ 1st 2017, 12:20am ===============
to jekleidono kai den dexete tipota unofficial kai apo ton updater den trexei kapio zip arxeio -
Θα σε παρακαλούσαμε πολύ να μην γράφεις με greeklish - απαγορεύονται από τους κανονισμούς & φυσικά είναι δύσκολο να βγάλουμε νόημα
-
το εχω υποψιν γι αυτο ζητησα και συγνωμη ,τωρα βρηκα υπολογιστη για να γραψω ελληνικα,το προβλημα στη συσκευη μου παραμενει ομως,υπαρχει καποια ρομ απο fastboot με ελληνικα γιατι δεν μπορω να περασω TWRP, παιδευομαι απο χθες και δεν κανει εγκατασταση απο τον updater,εχω ξεκλειδωσει τη συσκευη.
-
καλησπέρα.
φανταζομαι τα πολυ βασικα τα έχεις κανει, σωστα;
όταν συνδεεσαι με fastboot και δινεις εντολη fastboot oem device-info τι σου γραφει;
(Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος)
αν δεν ειναι κλειδωμένος, έχεις κάποια έκδοση twrp τωρα ή όχι; ποια είναι;
αν δεν έχεις, δοκιμασε απο εδω την aqua με adb (fastboot τροπο δλδ):TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές
προσωπικα αν ειχε σκαλωσει ετσι το δικο μου, θα εκανα τα παντα απο την αρχη σα να το αγορασα σημερα, για να μην βαζω σε λουπα καποια διαδικασια ανακτησης προσπαθοντας διαφορα ενδιαμεσα βηματα.
Κι ας επαναλαμβανα καποια βήματα. Βαλε στην ακρη ενα διωρο με ενα καφε/αναψυκτικο και καθαρο μυαλο και πηγαινε βημα βημα σαν να την παρελαβες μολις τωρα.
ΜΦΧ -
Σρ ευχαριστώ πολύ για την ων ανταπόκριση, ένα τα πάντα από την αρχή,fastbboot miui9 και τελικά τι έφερα στην αρχική του κατάσταση μαζί με back up που είχα φυλάξει,απλά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί χάθηκε το back up από mi cloud
-
Και να που εχει σκαλώσει και το δικο μου κ δε θελει να φυγει απο 5.1, οποτε με βλέπω να ακολουθώ τη συμβουλή μου με το δικό σου twist (δλδ να παω σε fastboot 7.0 όχι 5.1!)
Απο που κατέβασες τη fastboot?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0