μεταφέρθηκαν όλα τα ποστ εδώ, δεν χρειάζεται να ανοίγεις νέα θέματα για να ρωτήσεις κάτι σχετικά με την παραγγελία σου, επικεντρώσου εδώ

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΒΙΑΣΤΗΚΑ να μιλήσω . ΠΑρέλαβα προχτες MI sports bluetooth ακουστικά . 3 εβρουλίνια ωραία και μεταλλικά στα ΕΛΤΑ.Ο/H Anritsu έγραψε:
Φιλος που παραγγέλνει τακτικά ψιλολόγια από Κίνα μου λέει πως εχει παγιωθεί το 3έυρω σε όλα τα φακελα . Προσωπικά δεν μου έχει συμβεί ακόμα.Ο/H NasDriver έγραψε:
Κάνουν εκτίμηση της αξίας, εάν περάσει...και εάν σου βάλουν μεγαλύτερη αξία...θα ζητήσεις να γίνει επανέλεγχος, δίνοντας και όλα τα στοιχεία αγοράς, πληρωμής κτλ...
Περίμενε να φτάσει πρώτα και μην σκας άδικα...είναι νωρίς ακόμα
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στατιστικά , ένα κινητό πόσο επιπλέον μπορεί να πάει ? Αν μιλάμε για κάνα 20-25 ΟΚ , αν μιλάμε για 80-100 ισως συμφέρει για πολύ ακριβά . Αν μιλάμε για παραπανω με βλέπω σε σκρουτζομάγαζο την επόμενη φορά .Ο/H NasDriver έγραψε:
Μπήκε τελωνείο και επειδή είναι κινητό θα πέσει "καμπάνα"
Ημερομηνία & Ώρα | Περιοχή | Κατάσταση |
18/10/2017, 00:20:57 | Κ.Α.Τ. | ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ |
18/10/2017, 16:36:21 | ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) | ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ |
11/10/2017, 14:20:00 | ΟΛΛΑΝΔΙΑ | ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ |