Το Mi Suite έχει σταματήσει να αναπτύσσεται από τις αρχές του...2016, οπότε ότι και Android να είχες (πλην Lolipop) και πάλι δεν θα συνεργαζόταν. Αναβάθμιση σε Nougat το nikel δεν θα πάρει μάλλον ποτέ, αλλά μικρό το κακό όσο συνεχίζονται οι αναβαθμίσεις του MIUI.Ο/H Karapetsas Dimitris έγραψε:
ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ MiSuite. Πως θα κάνω τις εργασίες για Επαφές, Σημειώσεις κ.λ.π. ΑΥΤΟ είναι το πρόβλημα, όταν δεν συνεργάζεται ( marshmallow )
Πρόβλημα με Xiaomi Redmi Note 4x 4GB RAM 64GB ROM
-
-
-
Ευχαριστώ
Για όλες τις απαντήσεις σας και το ενδιαφέρον σας. Ήταν πολύ κατατοπιστικές και σαν Νεούλης στο OS Android και MIUI, έμαθα πάρα πολλά και χρήσιμα. Για να συνεισφέρω και εγώ, εντόπισα ένα προγραμματάκι, υπάρχει και στο Play Store, (Aida64), που μου έλυσε όλες τις απορίες μου. Το βρήκα στο www.en.miui.com/thread-490398-1-1.html, όπου υπάρχει πολύ καλή ανάλυση, το πώς θα μάθουμε ποια συσκευή έχουμε. Τώρα για εσάς που έχετε μεγάλη εμπειρία στo Android, θα πιστεύετε ….. ότι νομίζω, ότι ανακάλυψα την Αμερική, χε χε χε. Αλλά τι να κάνουμε …. Νεούλης είπαμε στο OS Android.
Και πάλι ευχαριστώ. Κάνετε πολύ καλή δουλειά.
=============== Οκτ 6th 2017, 12:33pm ===============
Διορθώνω [MIUI Device Team] All You Want to Know About Redmi Note 4 Variants! - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες