Global stable ή global dev επέλεξε γιατί οι China dev και stable δεν έχουν Ελληνικά , ούτε play store και έχουν και κινέζικες εφαρμογές.
Ανεξήγητη κατανάλωση μπαταρίας
-
-
Για global stable λέω και εγω.
Λοιπόν μελετάω καλα τους οδηγούς και καλη μου τύχη.. Ελπίζω να μην το μπρικαρω.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
=============== Οκτ 7th 2017, 2:13pm ===============
Λοιπόν Έβαλα τους drivers το adb και τσεκαρα τον boot loader και πέρνω αυτό:
<bootloader> device unlocked : true
άρα έχω ξεκλείδωτο τον bootloader και δεν τον ξεκλείδωσα εγώ αλλά ο κινέζος!!!
Άρα βάζω ότι έκδοση θέλω έτσι δεν είναι;
Μπορώ να βάλω και την Ελληνική ακολουθώντας τον οδηγό:
xiaomi-miui.gr/community/index…%BF%CF%81%CE%AC/?pageNo=2
έτσι δεν είναι; Ή έχω κανένα θέμα που ξεκλείδωσε τον bootloader ο κινέζος; -
Η σωστή κίνηση είναι να κάνεις δική σου αίτηση και να πάρεις έγκριση, ώστε να μπορείς να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνό σου αν χρειαστεί ή ακόμη καλύτερα να το ξεκλειδώσεις πρώτα εσύ επίσημα.
Κατόπιν μπορείς να περάσεις στη διαδικασία να φλασάρεις την ελληνική rom, αφού πρώτα περάσεις το τελευταίο twrp από εδώ TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI σύμφωνα με το δεύτερο τρόπο.
Ο οδηγός που έβαλες είναι ο κατάλληλος, αλλά θα παραλείψεις όλα τα βήματα τα σχετικά με drivers, αφού ήδη τους έχεις βάλει για να ελέγξεις τον bootloader και αν περάσεις το twrp από το link που σου έδωσα παραπάνω, δε χρειάζεται να τα ξανακάνεις ούτε αυτά.
Μετά το φλασάρισμα του twrp περνάς κατευθείαν σε factory reset και πέρασμα της rom.
Bάζεις τη rom που θα επιλέξεις μέσα στην κάρτα ή στο internal storage του κινητού, κάνεις factory reset μέσα από το twrp και τη φλασάρεις(install). -
Μήπως πρέπει να βάλω την global stable ή θα μου κλειδώσει ξανά τον bootloader και δεν θα ξεκλειδώνει ποτέ μετά;
-
Μπορείς να βάλεις την τελευταία fastboot global με το mi flash.
Το θέμα του bootloader όμως θα εξακολουθεί να υπάρχει και δεν ξέρεις πότε θα το βρεις μπροστά σου, ακόμη και βάζοντας τη global.
Δική σου άδεια ξεκλειδώματος είναι απαρραίτητη πριν κάνεις οποιοδήποτε βήμα. -
Με προβλματίζει που ξεκλείδωσε τον bootloader o κινέζος μήπως το έκανε με unofficial τρόπο!
Για αυτό σκέφτομαι να βάλω την global επιπλέον με προβληματίζουν κάτι προβλήματα που αναφέρθηκαν για την Ελληνική του στυλ δεν λειτουργεί σωστά το αποτύπωμα, δεν μπαίνει στα settings κλπ
Επιπλέον έχω μια απορία:
Επειδή τα windows δεν είναι genuine δεν βγάζει στην κάτω δεξιά γωνία Testr mode κ.λ.π. αλλά επειδή είδε το κινητό σημαίνει ότι εγκαταστάθηκαν σωστά οι drivers σωστά;
Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να το ελέγξω αυτό; -
Επειδή ακριβώς ΔΕΝ ξέρεις τι έκανε ο Κινέζος, γι αυτό, ΑΣΧΕΤΑ από τη rom που τελικά θα επιλέξεις, το πρώτο βήμα είναι δική σου άδεια.
Αφού τα windows είδαν το κινητό σε fastboot, όταν τσέκαρες τον bootloader, θα το ξαναδούν και όταν θα βάλεις να ξεκλειδώσεις ή να περάσεις twrp.
Έχω ακριβώς το ίδιο κινητό και πέρασα από τη μαϊμού στην ελληνική. Ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο από τα θέματα που αναφέρεις. -
Να ζητήσω άδεια για ξεκλείδωμα αλλά αφούν είναι ήδη ξεκλείδωτο δεν παίζει να το ξαναξεκλειδώσω έτσι δεν είναι;
Δεν είναι ασφαλές να βάλω πρώτα την global stable να απαλλαγώ από ότι έβαλε μέσα ο κινέζος και μετά ζητάω άδεια για ξεκλείδωμα όταν χρειαστεί να βάλω κάποια custom;
Υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσω κάποιο προβλημα βάζοντας με κάποιο τρόπο την global λόγω ... Κινέζου;
=============== Οκτ 7th 2017, 2:58pm ===============
Μήπως να βάλω την stable με έναν οδηγό που δεν θέλει απαραιτήτως ξεκλείδωτο bootloader οπότε δεν μας νοιάζει τι έκανε ο κινέζος;
=============== Οκτ 7th 2017, 3:04pm ===============
με αυτόν τον οδηγό:
Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi
δεν θα παίξει;
Αλήθεια αυτός κατεβάζει την rom μέσω wifi; Επειδή δεν είδα να αναφέρει κάπου μέσα να κατεβάζουμε κανένα αρχείο με τον υπολογιστή και να το βάλουμε στο κινητό. -
-
Ο/H klong έγραψε:
δεν θα παίξει;
Αλήθεια αυτός κατεβάζει την rom μέσω wifi; Επειδή δεν είδα να αναφέρει κάπου μέσα να κατεβάζουμε κανένα αρχείο με τον υπολογιστή και να το βάλουμε στο κινητό.
Το πρόγραμμα κατεβάζει την ρομ που επιλέγεις .. -
Οπότε λέω να ακολουθήσω αυτόν το οδηγό.
Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi
Αν και της fog φαίνεται να κάνει το ίδιο αλλά ας το αφήσω αυτό σε περίπτωση που brikάρει..
Λοιπόν ξεκινάω... -
Χωρίς άδεια για ξεκλείδωμα σε δικό σου λογαριασμό, σε περίπτωση που γίνει στραβή και γίνει brick θα τρέχεις, ειδικά εάν κλειδώσει και ο bootloader.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0