Με τον οδηγό που σου είπα πιο πάνω με spflash φλάσαρες;
Xiaomi Redmi Pro 3giga - Αναζήτηση Καταστήματος Ώστε Να Μου Περάσει Ελληνική Rom [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Ναί με spflash...Δεν ξέρω μου είπατε ότι είναι εύκολο αλλά ούτε με recovery γίνεται.
Δοκίμασα και τον 2ο τρόπο,βάζω την rom και μου βγάζει μνμα αδυναμία επαλήθευσης.
Είμαι άσχετος αλλά τα βήματα είναι απλά.Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να περάσω άλλη rom με κανένα τρόπο.Έχω φάει πάνω από 4ις ώρες και δεν τις έχω.
Τι να κάνω τώρα?
Ξέχασα να πώς το κινητό μου,επισυνάπτω screenshot,δεν είχε φάκελο download_rom και τον έφτιαξα εγώ για να κάνω copy την rom.
Φαντάζομαι δεν επηρεάζει.
ευχαριστώ -
Έχεις μπερδευτεί πολύ!
Επειδή ξεκλειδώνει και με αυτήν την unofficial που έχεις, ξεκλέιδωσε πρώτα θα έλεγα και μετά θα είναι ευκολότερο να φλασάρεις μια επίσημη. -
Καλημέρα.
Eαν το ξεκλειδώσω θα μπορώ κατευθείαν να περάσω την ελληνική που έχει το forum? -
-
To ξεκλείδωσα πέρασα νέα developer rom.Ουφ!
Τώρα την ελληνική....Να δούμε...
=============== Οκτ 17th 2017, 1:56pm ===============
Κατεβάζω την
xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_XTRV_Stable_V8.5.3.0.zip
Μπορώ να την περάσω στο κινητό μου και να πάω στο update και στην επιλογή choose update package να περάσει?
ευχαριστώ -
Όχι την περνάμε πάντα και μόνο από το twrp την Ελληνική custom rom xtrv , όπως και όλες τις custom ROMs.
-
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια !Μακάρι όπως το forum να λειτουργούσε και η χώρα μας !
-
-
Καλοδουλευτο!!!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες