Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5A (Ugg)

• Ο/H sotsp έγραψε:

Μετα την τελευταια αναβάθμιση σε 9.5.4.0
      Έχει έρθει σε όλους η τελευταια αναβάθμιση?
      Γιατί εμένα ακόμα μου λέει ότι "δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις"
      Έχω την 9.2.3.0 Σταθερή
    • Ο/H sotsp έγραψε:

Μετα την τελευταια αναβάθμιση σε 9.5.4.0 χάθηκε η δυνατότητα για download themes. Λύνεται αυτό με κάποιον τροπο?
      Αλλαγή του Region (Περιοχή) από τις ρυθμίσεις > Πρόσθετες ρυμθίσεις σε χώρα εκτός EU, όπως Αλβανία - Ινδία κτλ φορτώνεις το θέμα που θέλεις και επιστρέφεις πίσω στην Ελλάδα το Region. ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H JimsubforXT έγραψε:

Έχω την 9.2.3.0 Σταθερή
      OTA (Αυτόματη αναβάθμιση), προς το παρόν έχουν μόνο τα VIP μέλη μας.
      Κατέβασε την ROM από το φόρουμ και κάνε την Flash από το TWRP Recovery. ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • καλησπερα,
      νεος κατοχος κι εγω απο το σαββατο (redmi note 5a standard 5,5inch 16gb 2gb ram),
      πηρα update καποια στιγμη στην miui 9.2.5.0 stable και εχω μερικες ερωτησεις:
      1) καλυπτεται απο εγγυηση σε περιπτωση ρουτ ή οχι;
      γιατι ειδα στο ιντερνετ οι αποψεις ειναι διφορουμενες, αλλα σε ενα citisaid που μου εδωσαν να ρωτησω μου ειπαν οτι
      αν παθει καποια ζημια επεξεργαστη π.χ. δεν καλυπτεται αν εχει γινει ρουτ,
      ξεχασα βεβαια να τον ρωτησω, αν εχει παθει ζημια ο επεξεργαστης αυτος πως θα το δει αν εχει γινει ρουτ;
      2) το led ειδοποιησεων δεν αναβει, ακομα και στην φορτιση, αναψε καποια στιγμη, μετα σταματησε,
      3) γενικως παραξενη συμπεριφορα και στις ειδοποιησεις απο εφαρμογες, δεν στελνει απο ολες,
      ουτε καν ειδοποιησεις για την μπαταρια δεν μου ηρθαν
      4) φορτιζει παρα πολυ αργα, ειδα οτι ο φορτιστης του ειναι μολις... 1A,
      οποτε δοκιμασα να το φορτισω με κατι... καλυτερο, τζιφος, κοντα 3ωρο για να γεμισει
      5) τα κουμπια δεν αλλαζουν;
      6) γενικως δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απ την ρομ που φοραει,
      μα ειναι δυνατον να εχει μεσα cleanmaster & cm;;;
      το malware του malware ω malware δηλαδη;
      χωρια τις απιστευτες ρυθμισεις, πας απο δω, πας απο εκει,
      τρελο μπερδεμα, μου βγαλε την πιστη π.χ. να σεταρω οριο χρησης δεδομενων,
      αφου εφαγα καμποσα μηνυματα οτι το ειχα ξεπερασει (με ελαχιστα-μηδαμινα mb!!), το σεταρα θελω να πιστευω!

αυτα για την ωρα, αν ξεχασα κατι, θα επανελθω,
      εχω ποσταρει καποια απο αυτα και στο en.miui.com φυσικα,
      αλλα αν ξερει καποιος ας απαντησει..
    • Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5A (Ugg)

Ανέβασε φώτο από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε πια ρομ εχει

Redmi n3pro
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Καλησπερα παιδια ερωτηση εχω το xiaomi redmi note 5a me ta 2 giga ram θελω να δυναμωσω το ηχειο οταν μου κανουν κλιση υπαρχη τρπος ευχαριστω ...
      XIAOMI PCOC X3 NFC GLOBAL RJGMIXM

MOTORAS 46
    • Διαφήμιση
    • Για snapdragon είναι. Τα είχα πειράξει για φιλο μου. Όσο για φόβο να μην καεί το ηχείο είναι ανεβασμένα λίγο όσο πρεπει.

Το παρακάτω αρχείο θα το αποσυμπιέσετε στην sd και θα αντιγράψετε τον φάκελο "snd_soc_msm" που περιέχει το rar με root explorer στην φάκελο: "etc", θα κάνετε επανεκκίνηση και ο ήχος θα ειναι εντάξει. Αυτό θα πρέπει να γίνεται κάθε φορά που μπαίνει νέα rom.

snd_soc_msm.rar

καλησπερα μπορεις να ξανανεβασης το αρχειο γιατι δε το δινη για κατεβασμα
      Error (404)
      We can't find the page you're looking for εχω το xiaomi redmi note 5a me 2 giga ram kai snapdragon θα κανη ετσι ....ευχαριστω
      XIAOMI PCOC X3 NFC GLOBAL RJGMIXM

MOTORAS 46
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H JimsubforXT έγραψε:

Έχω την 9.2.3.0 Σταθερή
      OTA (Αυτόματη αναβάθμιση), προς το παρόν έχουν μόνο τα VIP μέλη μας.Κατέβασε την ROM από το φόρουμ και κάνε την Flash από το TWRP Recovery. ;)
      Όλα αυτά που γράφεις,για μένα φαντάζουν ταινία επιστημονικής φαντασίας ή παιχνίδι αντίστοιχης θεματικής ενότητας με βαθμό δυσκολίας 20(το δικό μου επίπεδο είναι της τάξεως "αρχαρίου") :D :D .
      Φοβάμαι να επέμβω σε οτιδήποτε δεν γνωρίζω ή τουλάχιστον δεν το έχω δει να γίνεται μπροστά μου .
    • Σε νοιώθω σε αυτό, όσες φορές και εάν το διαβάσω δεν το έχω, αν το δω όμως μια φορά δεν το ξεχνώ ;)

Δες αυτ΄οτο βίντεο να δεις πως γίνεται ----> TWRP: Όλων των ειδών τα Wipes (video)
    • Ο/H patrickdrd έγραψε:

καλησπερα,
      νεος κατοχος κι εγω απο το σαββατο (redmi note 5a standard 5,5inch 16gb 2gb ram),
      πηρα update καποια στιγμη στην miui 9.2.5.0 stable και εχω μερικες ερωτησεις:
      1) καλυπτεται απο εγγυηση σε περιπτωση ρουτ ή οχι;
      γιατι ειδα στο ιντερνετ οι αποψεις ειναι διφορουμενες, αλλα σε ενα citisaid που μου εδωσαν να ρωτησω μου ειπαν οτι
      αν παθει καποια ζημια επεξεργαστη π.χ. δεν καλυπτεται αν εχει γινει ρουτ,
      ξεχασα βεβαια να τον ρωτησω, αν εχει παθει ζημια ο επεξεργαστης αυτος πως θα το δει αν εχει γινει ρουτ;
      2) το led ειδοποιησεων δεν αναβει, ακομα και στην φορτιση, αναψε καποια στιγμη, μετα σταματησε,
      3) γενικως παραξενη συμπεριφορα και στις ειδοποιησεις απο εφαρμογες, δεν στελνει απο ολες,
      ουτε καν ειδοποιησεις για την μπαταρια δεν μου ηρθαν
      4) φορτιζει παρα πολυ αργα, ειδα οτι ο φορτιστης του ειναι μολις... 1A,
      οποτε δοκιμασα να το φορτισω με κατι... καλυτερο, τζιφος, κοντα 3ωρο για να γεμισει
      5) τα κουμπια δεν αλλαζουν;
      6) γενικως δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απ την ρομ που φοραει,
      μα ειναι δυνατον να εχει μεσα cleanmaster & cm;;;
      το malware του malware ω malware δηλαδη;
      χωρια τις απιστευτες ρυθμισεις, πας απο δω, πας απο εκει,
      τρελο μπερδεμα, μου βγαλε την πιστη π.χ. να σεταρω οριο χρησης δεδομενων,
      αφου εφαγα καμποσα μηνυματα οτι το ειχα ξεπερασει (με ελαχιστα-μηδαμινα mb!!), το σεταρα θελω να πιστευω!

αυτα για την ωρα, αν ξεχασα κατι, θα επανελθω,
      εχω ποσταρει καποια απο αυτα και στο en.miui.com φυσικα,
      αλλα αν ξερει καποιος ας απαντησει..
      θα απαντησει κανεις στα παραπανω παρακαλω;

δεν μπορω να βλεπω (τοσο) bloatware,
      ειναι safe να τα απεγκαταστησω/απενεργοποιησω
      (με adb μιας και στο service μου τα μασαγαν για το ρουτ και
      δεν θελω να μπλεξω, αλλιως θα του εβαζα μια lineage);
      οποτε δεν υφισταται backup για μενα ουσιαστικα,
      μιας και recovery χωρις ξεκλειδωμα bootloader δεν παιζει..
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Σε νοιώθω σε αυτό, όσες φορές και εάν το διαβάσω δεν το έχω, αν το δω όμως μια φορά δεν το ξεχνώ ;)

Δες αυτ΄οτο βίντεο να δεις πως γίνεται ----> TWRP: Όλων των ειδών τα Wipes (video)
      Σε ευχαριστώ και πάλι,αλλά πριν 20-25 χρόνια μπορεί να είχα την υπομονή να τα δω.Μπορεί σιγά-σιγά να αρχίζω να τα βλέπω μπας και ξεστραβωθώ.

Επόμενη ερώτηση μιας και φαίνεσαι γκουρού εδώ μέσα(κάνετε εξαιρετική δουλειά όσοι ασχολείστε με το αντικείμενο).
      Εύκολος τρόπος,επαναλαμβάνω ΕΥΚΟΛΟΣ(ναι ξέρω,να μην γράφω με κεφαλαία) για να τρόπος για να περάσω τις φωτογραφίες και άλλα αρχεία από την εσωτερική μνήμη σε sd κάρτα,υπάρχει?
      Όσο πιο απλός,τόσο το καλύτερο ;) .