Έχει έρθει σε όλους η τελευταια αναβάθμιση?Ο/H sotsp έγραψε:
Μετα την τελευταια αναβάθμιση σε 9.5.4.0
Γιατί εμένα ακόμα μου λέει ότι "δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις"
Έχω την 9.2.3.0 Σταθερή
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΈχει έρθει σε όλους η τελευταια αναβάθμιση?Ο/H sotsp έγραψε:
Μετα την τελευταια αναβάθμιση σε 9.5.4.0
Αλλαγή του Region (Περιοχή) από τις ρυθμίσεις > Πρόσθετες ρυμθίσεις σε χώρα εκτός EU, όπως Αλβανία - Ινδία κτλ φορτώνεις το θέμα που θέλεις και επιστρέφεις πίσω στην Ελλάδα το Region.Ο/H sotsp έγραψε:
Μετα την τελευταια αναβάθμιση σε 9.5.4.0 χάθηκε η δυνατότητα για download themes. Λύνεται αυτό με κάποιον τροπο?
OTA (Αυτόματη αναβάθμιση), προς το παρόν έχουν μόνο τα VIP μέλη μας.Ο/H JimsubforXT έγραψε:
Έχει έρθει σε όλους η τελευταια αναβάθμιση?
Έχω την 9.2.3.0 Σταθερή
Όλα αυτά που γράφεις,για μένα φαντάζουν ταινία επιστημονικής φαντασίας ή παιχνίδι αντίστοιχης θεματικής ενότητας με βαθμό δυσκολίας 20(το δικό μου επίπεδο είναι της τάξεως "αρχαρίου")Ο/H MIUI_ART έγραψε:
OTA (Αυτόματη αναβάθμιση), προς το παρόν έχουν μόνο τα VIP μέλη μας.Κατέβασε την ROM από το φόρουμ και κάνε την Flash από το TWRP Recovery.Ο/H JimsubforXT έγραψε:
Έχει έρθει σε όλους η τελευταια αναβάθμιση?
Έχω την 9.2.3.0 Σταθερή
θα απαντησει κανεις στα παραπανω παρακαλω;Ο/H patrickdrd έγραψε:
καλησπερα,
νεος κατοχος κι εγω απο το σαββατο (redmi note 5a standard 5,5inch 16gb 2gb ram),
πηρα update καποια στιγμη στην miui 9.2.5.0 stable και εχω μερικες ερωτησεις:
1) καλυπτεται απο εγγυηση σε περιπτωση ρουτ ή οχι;
γιατι ειδα στο ιντερνετ οι αποψεις ειναι διφορουμενες, αλλα σε ενα citisaid που μου εδωσαν να ρωτησω μου ειπαν οτι
αν παθει καποια ζημια επεξεργαστη π.χ. δεν καλυπτεται αν εχει γινει ρουτ,
ξεχασα βεβαια να τον ρωτησω, αν εχει παθει ζημια ο επεξεργαστης αυτος πως θα το δει αν εχει γινει ρουτ;
2) το led ειδοποιησεων δεν αναβει, ακομα και στην φορτιση, αναψε καποια στιγμη, μετα σταματησε,
3) γενικως παραξενη συμπεριφορα και στις ειδοποιησεις απο εφαρμογες, δεν στελνει απο ολες,
ουτε καν ειδοποιησεις για την μπαταρια δεν μου ηρθαν
4) φορτιζει παρα πολυ αργα, ειδα οτι ο φορτιστης του ειναι μολις... 1A,
οποτε δοκιμασα να το φορτισω με κατι... καλυτερο, τζιφος, κοντα 3ωρο για να γεμισει
5) τα κουμπια δεν αλλαζουν;
6) γενικως δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απ την ρομ που φοραει,
μα ειναι δυνατον να εχει μεσα cleanmaster & cm;;;
το malware του malware ω malware δηλαδη;
χωρια τις απιστευτες ρυθμισεις, πας απο δω, πας απο εκει,
τρελο μπερδεμα, μου βγαλε την πιστη π.χ. να σεταρω οριο χρησης δεδομενων,
αφου εφαγα καμποσα μηνυματα οτι το ειχα ξεπερασει (με ελαχιστα-μηδαμινα mb!!), το σεταρα θελω να πιστευω!
αυτα για την ωρα, αν ξεχασα κατι, θα επανελθω,
εχω ποσταρει καποια απο αυτα και στο en.miui.com φυσικα,
αλλα αν ξερει καποιος ας απαντησει..
Σε ευχαριστώ και πάλι,αλλά πριν 20-25 χρόνια μπορεί να είχα την υπομονή να τα δω.Μπορεί σιγά-σιγά να αρχίζω να τα βλέπω μπας και ξεστραβωθώ.Ο/H NasDriver έγραψε:
Σε νοιώθω σε αυτό, όσες φορές και εάν το διαβάσω δεν το έχω, αν το δω όμως μια φορά δεν το ξεχνώ![]()
Δες αυτ΄οτο βίντεο να δεις πως γίνεται ----> TWRP: Όλων των ειδών τα Wipes (video)