Επίσης προσπάθησε σε παρακαλώ να μην γράφεις Greeklish. Ξέρω ότι δεν έχεις ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά είναι σχετικά εύκολο να βάλεις.
nai monos mou to perasa..den ithela na asxolithw akoma me flasharismata..sugnwmi gia ta greeklish.simera to pira kai den to exw setarei..teleutaio minima etsi..eyxaristw kai tous duo sas..
Καλησπέρα παιδιά... Πέρασα και εγώ με επιτυχία την 7.11.2... Γιατί εξακολουθεί να μην υπάρχει η εφαρμογή email? Ενώ στο set up της ρομ δεν επέλεξα να διαγραφεί η συγκεκριμένη εφαρμογή
Εδώ είναι και τα screenshot με το error που τρώω όταν προσπαθώ να κάνω το bind του λογαριασμού.
=============== Οκτ 20th 2017, 6:10pm =============== @stergiost3 Το Α1 είναι καλύτερο σαν value for money συσκευή και με android . Οι κάμερες λίγο πολύ στα κινέζικα δεν έχουν τεράστιες διαφορές . Τo mi note 3 για τα λεφτά του δεν αξίζει τόσο σαν συσκευή εκτός αν σε ενδιαφέρει τόσο η σελφοκάμερα του.
έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μπορείς να μου δώσεις το site που βρήκες τις οδηγίες
10008 Xiaomi api error fix problem unlock bootloader Το site που δούλεψε στο error 10008 που βγάζει όταν προσπαθείτε να κάνετε το bind .
Μικρό tip : όταν σας γράψει ότι είστε συνδεδεμένοι στον κινέζικο server ( επειδή εμένα την πρώτη φορά έλεγε ότι είμαι συνδεδεμένος αλλά δεν έγινε το bind ) δοκιμάστε με ενα γρήγορο googlarisma what is my ip adress να σας δείχνει ότι είστε σίγουρα κίνα και δοκιμάστε το bind . Έτσι δούλεψε σε εμένα πάντως .
Όσο αναφορά τις ρομ το mi mix 2 έρχεται με κινέζικη ρομ = αγγλικα και κινέζικα .
'Επειτα από μερικές δοκιμές που έκανα σε XTVR και AROMA , τις ελληνικές ρομ δηλαδή διαπίστωσα αρκετά bug (που λογικό) και μικροθέματα σε μπαταρία (άδειαζε πιο γρήγορα απο το κανονικό ) , οπότε τελικά κατέληξα σε official global ( έχει ελληνικά ) και το κινητό είναι πένα . Βέβαια αυτά είναι προσωπική μου άποψη δεν σας λέω να μην δοκιμάσετε τις ελληνικές καθώς ενημερώνονται συνεχώς με update και τα μικροbug που εντόπισα εγώ να έχουν φτιαχτεί ( τα παιδιά έχουν κάνει φοβερή δουλειά ).
Η μπαταρία προσωπικά μου βγάζει άνετα 2 μέρες με γύρω στις 32 ώρες συνεχή wifi και 50-70% φωτεινότητα (με official global).