Εχω το Redmi note 4 εδω και 2 μηνες και ενω ολα πηγαιναν τελεια ξαφνικα η μπαταρια μου ξεφορτιζει πολυ γρηγορα οταν το χρησιμοποιω(μπορει σε μιση ωρα χρησης να πεσει 20-30%) και προσεξα πως στην χρηση μπαταριας το 90% το τρωει η οθονη εχω δοκιμασει τα παντα αλλα δεν ειδα βελτιωση τι να κανω?
Πρόβλημα με μπαταρία!
-
-
-
-
Κάνε κανά δίωρο χρήση (ή μέχρι να πέσει αρκετά) και μετά βάλε πάλι φωτογραφίες. Θα πατήσεις και το screen για να δούμε το SOT, καθώς και το ρολογάκι πάνω δεξιά για να δούμε το διάγραμμα ενέργειας.
-
Αυτα ειναι τα στατιστικα της μπαταριας μετα απο 3 ωρες ελαχιστης χρησης
-
Κατά την διάρκεια των 3 ωρών ελάχιστης χρήσης, η κατανάλωση είναι σχεδόν μηδενική (ευθεία γραμμή), πριν όμως είχε έντονη χρήση με wifi, δεδομένα και οθόνη συνέχεια ανοικτή, σύμφωνα πάντα με τις φωτογραφίες
-
Έχεις σαν δίκτυο το 4G. Αν είσαι σε περιοχή με όχι και τόσο καλό σήμα, η προσπάθεια να ψάχνει συνέχεια, γονατίζει την μπαταρία.
Μήπως από τότε που άρχισε η μεγάλη κατανάλωση... άλλαξες περιοχή; Ή τότε άρχισες να χρησιμοποιείς σαν μόνιμο δίκτυο το LTE/4G;
Έχεις το ίδιο θέμα αν βάλεις σαν δίκτυο το 3G, όταν δεν χρησιμοποιείς data;
Το sot στο χρονικό διάστημα των 3 ωρών που έλεγξες είναι σημαντικό για την κατανόηση του ποσοσστού που βγάζει. Αν πατήσεις πάνω στο "Screen" στο πρώτο screenshot, τι χρόνο σου βγάζει; Αν αυτός ήταν πχ. 2 ώρες, η κατανάλωση -ποσοστιαία- είναι κανονική.
Δοκίμασες να παίξεις με τη φωτεινότητα; -
Παιδια δυστηχως δοκιμασα τα παντα και δεν ειναι φυσιολογικο...για να καταλαβετε μετα απο μια ωρα που θα δω βιντεακια στο youtube η μπαταρια θα πεσει 25-35%!
-
Δε βοηθάς ώστε να σε βοηθήσουμε
Πες πχ. τι δοκίμασες και δώσε εικόνες με το αποτέλεσμα, για να καταλάβουμε τι συμβαίνει.
Γιατί γενικά και αόριστα, 1 ώρα στο youtube, με 4G και φουλ φωτεινότητα, άνετα πάει 25% ή και παραπάνω, σε ένα κινητό με sot γύρω στις 4-5 ώρες. -
Βασικα εμενα αυτο που με παραξενεψε ειναι πως στην χρηση μπαταριας λεει παντα πως το 100% το τρωει το hardware ενω στου κολλητου μου το κινητο που ειναι το ιδιο δεν παει ποτε πανω απο 40%!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0