για δεύτερη φορά σε Kenzo αφού κατέβασα την xtrv 7.10.19 μέσο του updater δεν έκανε εγκατάσταση.Επίσης απο εκεί στην επιλογή reboot to recovery mode κάνει απλά restart.Πρέπει να μπω σε TWRP χειροκίνητα, κι απο εκεί flash το zip αρχείο...
[XTRV-7.10.12/13/14 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 16/10 19:29)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H thiras έγραψε:
για δεύτερη φορά σε Kenzo αφού κατέβασα την xtrv 7.10.19 μέσο του updater δεν έκανε εγκατάσταση.Επίσης απο εκεί στην επιλογή reboot to recovery mode κάνει απλά restart.Πρέπει να μπω σε TWRP χειροκίνητα, κι απο εκεί flash το zip αρχείο...
Δοκίμασε να κάνεις Flash την ROM που κατέβασε ο Updater από το TWRP Recovery, και αν δεν το κάνει τότε...
Κατέβασε την ROM από το mail την ROM Και κάνε την Flash από το TWRP Recovery. -
@8anos Αχ φίλε μου το λέω συνέχεια και εγώ αυτό ότι δυστυχώς δεν ψάχνουν δυστυχώς και με στεναχωρεί αυτό.
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Σε όσους δεν μπόρεσαν μέσα από τον Updater να κατεβάσουν την XTRV ROM, ας δοκιμάσουν τώρα μετά τις διορθώσεις που κάναμε στον Server. -
-
Από τον updater για ακόμα μια φορά δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση.
Θα μας στείλετε στο mail τις ρομ; -
Superuser.....δεν....για καποιο λογο δεν εγκαθισταται ενω ειναι μεσα στο αρχειο της ρομ....απο twrp εγκατασταση magisk που ειχα καβατζα και παιζει....rynair το ιδιο σκαλωμα.... mi calc παιζει... ειδομεν...η εγκατασταση εγινε απο πανω χωρις f r ...... με καθαρη εγκατασταση πιθανον να μπαινει και το superuser
-
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
γενικα απο τον updater στο mido δεν μπορει να το κατεβασει εμενα μου βγαζει συνεχεια οτι δεν ταιριαζει το md5 δεν μπορω να καταλαβω μπηκα στο κινητο στα αρχεια αμα υπαρχει κανενα αρχειο md5 για να το διαγραψω μπας και κανει αυτο την ζημια δεν βρηκα κατι και αναγκαστικα κατεβαζω παντα απο το vip email
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0