[XTRV-7.10.12/13/14 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 16/10 19:29)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Να μπεις στις ρυθμίσεις, στις εφαρμογές να επιλέξεις τις 3 τελείες πάνω δεξιά να εμφανίσει τις εφαρμογές συστήματος και να διαγράψεις τη συγκεκριμένη.
-
Ο/H katem έγραψε:
Επιτέλους σε redmi pro, μονο που δεν έχει αυξανόμενη ενταση στον ηχο κλησης.
-
Καλήμερα σε όλους. Και τα κουλά συνεχίζονται !! Μόλις έκανα factory reset και κάμποσα wipe dalvik case κλπ και την πέρασα ξανά καθαρή από το twrp την απλή xtrv.
Ξανά το κομπιούτερ mi calculator αντί Αριθμομηχανή και επίσης πουθενά η επιλογή για 160 χαρακτήρες στα sms με κεφαλαία ελληνικά στο mi5s 4/128 μου. Με κεφαλαια
αγγλικά εχει κανονικά 160 χαρακτήρες αλλα με ελληνικά οχι.. τι κουλο... Οπως ακριβως κανει στον φιλο @giorgos01 με mi4s . Τα νεύρα μου ...
Να φταιει η ρομ από το email?? Εγώ νομίζω οτι ειναι η ρομ απο την αρχή με κάποιο θεμα..Τι άλλο μπορεί να είναι?? Ξανά κατέβασα απο το email μου οχι απο την πρώτη
σελίδα και την xtrv ξανά μπας και άλλα και την aroma για να έχω και ota update (λετε να φταινε η ρομ απο το email??) και θα της ξανά φλασάρο και βλέπουμε !!!
Ξανα φλασαρα καθαρά με factory reset την xtrv αλλά τίποτα...Θα δοκιμασω την αρωμα και σας λεω !!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Καλημέρα,
Πέρασα χθες την XTRV στο Redmi Pro (omega) χωρίς factory reset πάνω από την αμέσως προηγούμενη έκδοση της ROM που υπήρχε (7.6.10). Όλα κύλισαν ομαλά και προς το παρόν δεν βλέπω κανένα πρόβλημα με το κινητό. Νομίζω μάλιστα πως έχει χαμηλότερη θερμοκρασία σε σχέση με την προηγούμενη ROM.
Μια ερώτηση μόνο: Για να πάει κάποιος από XTRV σε Aroma απαιτείται factory reset;
Ευχαριστούμε για την εξαιρετική δουλειά σας! -
Ο/H tacolla έγραψε:
εκανα update σε Kenzo, ολα καλα φαινονται εκτος απο την εφαρμογη της ryanair, βγαζει αναφορα σφαλματος. (και φευγω ταξιδι ρε γαμωτο), τι μπορει να φταιει?
και σε note 2 προβλημα ne rynair μετα το update -
Παιδια καλημέρα,διαβαζα σχετικα με το θεμα αρκετων για το ότι αναφέρεται η αριθμομηχανή σαν Mi calculator και ειπα να δω στο δικο μου Redmi pro πως φαινεται... οντως φαινεται ετσι, εκανα έναν ελεγχο για ενημερώσεις, μεσα από την εφαρμογή, εκανε την ενημερωση και ω τι θαυμα τωρα φαινεται αριθμομηχανή........
Οσοι εχετε τετοιο θεμα δοκιμαστε το!!!
Την καλημέρα μου και παλι.Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
-
Ο/H babis306 έγραψε:
Παιδια καλημέρα,διαβαζα σχετικα με το θεμα αρκετων για το ότι αναφέρεται η αριθμομηχανή σαν Mi calculator και ειπα να δω στο δικο μου Redmi pro πως φαινεται... οντως φαινεται ετσι, εκανα έναν ελεγχο για ενημερώσεις, μεσα από την εφαρμογή, εκανε την ενημερωση και ω τι θαυμα τωρα φαινεται αριθμομηχανή........
Την καλημέρα μου και παλι.
Πολύ σωστός! Με μία απλή αναβάθμιση, διορθώθηκε η ονομασία του apk.
-
Ο/H babis306 έγραψε:
Την καλημέρα μου και παλι.
-
Για το calculator κατεβάστε το παρακάτω apk και στρώνει:
MIUI Calculator 10.0.14 APK Download by Xiaomi Inc. - APKMirror -
Οσο αφορα το θεμα της αριθμομηχανης ναι διαορθωθηκε με το update που ειπαν τα παιδια ποιο πανω !!
Μπραβο σας !!! Με τους 160 χαρακτηρες ομως τι κανουμε ??
Αυτο παραμενει... Εκανα 3 flash 2 ρομ με factory reset απο το email και αλλη μια απο την πρωτη σελιδα αλλα τιποτα.... Και δεν θελω να κανω Wipe Data !!! Τι συμβαινει ..??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0