Διαφήμιση

[XTRV-7.10.12/13/14 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 16/10 19:29)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Επιβεβαιώνω και εγώ το fix για το Mi Calculator που αναφέρθηκε από τον Babis306. Πέρασα την Aroma σε Nikel και επιβεβαιώνω το πρόβλημα με το virus scan στη Ασφάλεια και το κρασάρισμα της Ryanair. Επίσης, δε βρίσκω πουθενά το Midrop. Κανονικά το έβρισκα στους διακόπτες, αλλά τώρα απουσιάζει εντελώς. Παρόλα αυτά, αν πάω στην εξερεύνηση φακέλων, βγάζει κάτω κάτω ένα εικονίδιο MiDrop για αποστολή αρχείων. Γνωρίζετε για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό; Αναφορικά με τη διαχείριση της RAM και της μπαταρίας, καταναλώνει περισσότερη RAM (βρίσκομαι περίπου με 1-1,2 ελεύθερη) αλλά έχω την αίσθηση ότι η μπαταρία είναι κάπως καλύτερη.
      edit: Να αναφέρω επιπλέον, πως ενώ έχω επιλογή για 160 χαρακτήρες από τις ρυθμίσεις, όταν γράφω μήνυμα δεν εμφανίζεται ο αριθμός των χαρακτήρων.
      Images
      • κξβνκ.png

310,18 kB, 1.080×4.088, viewed 84 times
      • φψφ.png

135,73 kB, 1.080×1.920, viewed 78 times
      • Screenshot_2017-10-16-13-13-58-529_com.android.mms.png

728,58 kB, 1.080×1.920, viewed 122 times
    • Δοκιμασε να γραψεις μηνυμα μονο με κεφακαια ελληνικα. !! Λογικα πρεπει να το δεις..!! ^^ Εγω ουτε επιλογη δεν εχω φαντασου.. :thumbdown:
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση
    • Δοκιμάζεις έτσι, με απλό wipe σε dalvik cache και cache. Aν δεν έχεις κάποιο θέμα, έχει καλώς, αν έχεις, παίρνεις backup και δοκιμάζεις με factory reset.
    • Και εμένα στο redmi pro την ARΩMA περασμένη, γράφει όταν είναι επιλεγμένη η Αγγλική γλώσσα 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα, ενώ όταν είναι επιλεγμένη η Ελληνική γλώσσα 60. Θεωρώ πως με κάποια μελλοντική αναβάθμιση, θα διορθωθεί.
    • Στο Redmi pro δουλεύουν μια χαρά οι 160 χαρακτήρες τώρα το τσέκαρα, από την άλλη μου είναι αδιάφορο έχω πολύ καιρό να στείλω SMS ας είναι καλά viber, what's up , messenger.

Στάλθηκε από το HMNOTE1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Παιδιά καλησπέρα.μολις πέρασα την 7.10.12 aroma στο mi3 μου.
      Όλα πήγαν καλά χωρίς σφάλματα και προβλήματα στην εγκατάσταση.ομως πρακτικά εγώ ανακάλυψα ένα πρόβλημα.

1)Όταν τρέχω το Antivirus από την εφαρμογή ασφαλείας μου βγάζει ότι η εφαρμογή δεν αποκρίνεται και κλείνει.οι άλλες λειτουργίες τής εφαρμογής ασφαλείας λειτουργούν κανονικά.

2)στο magisk ενώ έχω εγκατεστημένη την έκδοση 14 με ρωτάει αν θέλω να εγκαταστήσω τον magisk manager 5.4.0.τι είναι αυτό;

3)στο facebook όταν πατάω σέ ένα όνομα οποιοδήποτε χρήστη για να ανοίξω το προφίλ του μου βγάζει ότι η εφαρμογή δεν αποκρίνεται.και κλείνει.την ξηλωσα και την ξαναπέρασα αλλά πάλι τα ίδια.

4) επίσης ούτε σέ μένα φαίνεται να έχει 160 χαρακτήρες .στο μήνυμα δεν εμφανίζεται ο αριθμός γραμμάτων.

Τι συμβαίνει γενικά με αυτή την ρομ; νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά.
    • Διαφήμιση
    • Σε μένα πάντως (Mi5s) ή αριθμομηχανή φαίνεται "MiCalculator" αλλά δε κρασάρει, δουλεύει κανονικά και τα μενού μέσα είναι στα ελληνικά... εφόσον δουλεύει, ποσώς μ' ενδιαφέρει αν λέγεται καλκιουλέιτορ, άβακας, αριθμητήριο ή ότι άλλο...
      Όσο για τα sms φαίνεται να έχω 160 χαρακτήρες με μικρά ελληνικά και το νούμερο των υπολειπόμενων χαρακτήρων εμφανίζεται μετά τους ~100 εναπομείναντες. Δε νομίζω να το στέλνει σε 2 sms αν και δε το έχω επιβεβαιώσει...

• Ο/H geozn8 έγραψε:

Οσο αφορα το θεμα της αριθμομηχανης ναι διαορθωθηκε με το update που ειπαν τα παιδια ποιο πανω !! :thumbsup: Μπραβο σας !!! Με τους 160 χαρακτηρες ομως τι κανουμε ??
      Αυτο παραμενει... Εκανα 3 flash 2 ρομ με factory reset απο το email και αλλη μια απο την πρωτη σελιδα αλλα τιποτα.... Και δεν θελω να κανω Wipe Data !!! Τι συμβαινει ..?? :/ :/
      Δοκιμασε να γράψεις κεφαλαία αλλα χωρις τόνους

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • @johnny_red το γραφει σε σενα με μικρα αλλα ο παραληπτης το λαμβανει με κεφαλαια και σε ένα μηνυμα..... Δοκιμασε να στειλεις ένα μηνυμα στον εαυτο σου (κλεισε WiFi δεδομενα) για να μην το κανει Mi message και στειλε ένα μηνυμα στον αριθμο σου....θα δεις ενώ εσυ βλέπεις ότι γραφεις με μικρα θα σου ερθει με κεφαλαια.
      Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
      :D :D :D Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
    • Διαφήμιση
    • Για τα sms: Μου δουλεύουν κανονικά, αλλά για να εμφανιστεί το υπόλοιπο των χαρακτήρων πρέπει να πατήσω enter 2 φόρες στο κείμενο και να πάει 2 γραμμές κάτω. Είτε με κεφαλαία, είτε με πεζά το mod λειτουργεί κανονικά. Η πρόταση να δοκιμάσω με κεφαλαία δε δούλεψε.