Οκ η νέα miui aroma στο Redmi Note 2. Μόνο που το αριθμητικό πληκτρολόγιο στην εφαρμογή του τηλεφώνου αντί για 5 εμφανίζει το 3. Όχι ότι είναι μεγάλο πρόβλημα απλά νομίζω ότι καλό είναι να διορθωθεί στην επόμενη έκδοση.
[XTRV-7.10.12/13/14 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 16/10 19:29)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H sideris20250 έγραψε:
Έχω το redmi note 4 clobal με τον snapdragon και ρομ για mido
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
η miui 9 θελει πολυ βελτιωση ακομη ...πιστευω οταν βγει stable θα ειναι μακραν η καλυτερη ολων ...!!!
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H sideris20250 έγραψε:
Έχω το redmi note 4 clobal με τον snapdragon και ρομ για mido
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δείξε μια φώτο από Ρυθμίσεις==> Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε κι εμείς...Open-source is the future
-
Ο/H 8@nos έγραψε:
Δείξε μια φώτο από Ρυθμίσεις==> Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε κι εμείς...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το mido έχεις και μη κάνεις κανένα αστείο ποτέ και βάλεις rom για nikel
Με τις ονομασίες του RN4 παίζουν πολλά....πχ στην Ελλάδα υποστηρίζουν b20 άρα είναι το global και το ονομάζουν 4X....μην το ψάχνεις, εσύ θα βάζεις πάντα rom για redmi note 4X mido.
Μια που το λες, αν δεις στο πίνακα, δείχνει 2 RN4, ένα mido κι ένα nikel και στα RN4X το ίδιοOpen-source is the future -
-
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H blackm76 έγραψε:
Κάτι σημαντικό όμως... Είχα κάνει format factory πριν περάσω την προηγούμενη τον με miui 9. τώρα δεν ξαναέκανα. Έπρεπε να ξανακάνω;
=============== Οκτ 16th 2017, 10:08pm ===============
Ο/H billyrek έγραψε:
Παιδια λιγο τη βοηθεια σας. Εκανα wipe clean και ισως κατι αλλο. Τωρα προσπαθω να περσαω τη νεα ρομ συνδεω τον υπολογιστη με το τηλεφωνο παω στο TWRP μου δειχνει ενα σωρο φακελους αλλα οχι τη ρομ. Τι κανω;; Βοηθεια ειμαι 5 ωρες και παιδευομαι.
Ο/H stefparm έγραψε:
Για το one hand mode έχεις ιδέα τι παίζει?το βγάλανε?
-
Ο/H georgeadams έγραψε:
Καλημέρα.
Σε Redmi 4 Pro (markw) σε update πάνω από την arωma 7.9.7, κολλάει κάθε 2-5 λεπτά. Για να επανέλθει πρέπει να κρατήσω πατημένο το power μέχρι να κάνει επανεκκίνηση. Δουλεύει για λίγα λεπτά και μετά πάλι το ίδιο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0