Θα συμφωνήσω. Είναι η χειρότερη έκδοση σε ότι αφορά την μπαταρία.Ο/H bilnas7 έγραψε:
Μετά από 3 μέρες χρήσης σε Santoni, νομίζω είναι μακράν η χειρότερη έκδοση σε θέμα μπαταρίας. Κατά τ' άλλα όλα καλά ως συνήθως!
[XTRV-7.10.12/13/14 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 16/10 19:29)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Όταν πας να επισυνάψεις επίσης φωτογραφίες μεσω browser, δεν εμφανίζει την συλλογή, google photos κλπ κλπ. (αυτό το θέμα, το χε, πρόσφατα, και μία προηγούμενη)
Επιπρόσθετα, στο μενού του bluetooth, δεν υπάρχει επιλογή για απόκρυψη της συσκευής από τους άλλους...χύμα στο κύμα.
Τανασι ( @Thracia ) ανακαλώ...για τα μπάζα είναι η συγκεκριμένη, έφτασα σε σημείο να νομίζω πως τα φτυσε η μπαταρία μου, έφαγε κ κάτι φρίκες, μαύρες οθόνες κλπ..δε τα χω ξαναδεί αυτα ποτέ...
Κρίμα και η καθαρή εγκατάσταση γμτκρτμ!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Τι είναι πιο σημαντικό, το sot ή η αναμονή??
Κ μη μου απαντήσεις πως όλα είναι σχετικά!!
Το ιδανικό είναι να μην υπάρχει πουθενά μεγάλη κατανάλωση,ούτε σε sot ούτε σε αναμονή.... βασικά σε αναμονή επιβάλλεται, τώρα σε sot υπάρχει το σχετικά που λες γιατί εξαρτάται τη χρήση.... επιβάλλεται φυσικά για απλή χρήση (πχ σερφάρισμα) να μην έχει τρελό drain....τώρα αν έχω gps ή βλέπω ταινία ή παίζω παιχνίδια το να καταναλώνει μπαταρία όπως στις 2 προηγούμενες εκδόσεις δεν θα το θεωρούσα υπερβολικό!! Πχ -30-40% ακόμα και 50 με ανοιχτό gps για αρκετές ώρες+ δεδομένα ανοιχτά δεν το θεωρώ υπερβολικό!!Open-source is the future -
Σε redmi note 4 (nikel) η μπαταρία μετά από 4 μέρες χρήσης είναι πολύ καλύτερα από την τελευταία 8.5.6.0 stable. Δεν υπάρχει σε καμμια εφαρμογή ή παιχνίδι lag πλέον. Το μόνο πράγμα που δεν επηρεάζει κάπου μέχρι στιγμής η μεγαλύτερη κατανάλωση μνήμης. Πάντα σε σύγκριση με την προηγούμενη rom που είχα. Μπράβο και πάλι στην ομάδα για τη δουλειά σας.
-
Ο/H lorenzo81 έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
Όταν πας να επισυνάψεις επίσης φωτογραφίες μεσω browser, δεν εμφανίζει την συλλογή, google photos κλπ κλπ. (αυτό το θέμα, το χε, πρόσφατα, και μία προηγούμενη)
Επιπρόσθετα, στο μενού του bluetooth, δεν υπάρχει επιλογή για απόκρυψη της συσκευής από τους άλλους...χύμα στο κύμα.
Τανασι ( @Thracia ) ανακαλώ...για τα μπάζα είναι η συγκεκριμένη, έφτασα σε σημείο να νομίζω πως τα φτυσε η μπαταρία μου, έφαγε κ κάτι φρίκες, μαύρες οθόνες κλπ..δε τα χω ξαναδεί αυτα ποτέ...Κρίμα και η καθαρή εγκατάσταση γμτκρτμ!!!!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Σε santomi έκανα μετάβαση για πρώτη φορά σε aroma....αλλά μετά από αυτά που διαβάζω έβαλα την προηγούμενη 7.9.7 !!!
-
Καλημέρα, έχω redmi note 3 Kate. Με τρέχουσα stable αλλά ξεκλείδωτο bootloader (τον ξεκλειδωσα εγώ). Πως βάζω την συγκεκριμένη Rom; δεν μπορώ να βρω κάποιον οδηγό για την συγκεκριμένη συσκευή. Πρέπει πρώτα να γίνει root να μπει custom recovery και μετά;;; και αν πως;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον απαντήσει.
-
-
-
-
Ε ναι γιατί να τη γλιτώσεις εσύ δηλαδή δεν κατάλαβα, επειδή έχεις παλιό κινητό?Open-source is the future
-
Νομίζω ότι σε αυτή την ρομ έχουν κάνει οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και η ΔΕΗ μυστική συνωμοσία ώστε να στέλνουμε ποιο πολλά sms και να το φορτίζουμε ποιο συχνά...Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0