Παιδια νεος στο φορουμ χαιρετω ολους τους xiaomiτες της χωρας. Αν και κατοχος ενος πολυ καλου τηλεφωνου opx τον τελευταιο καιρο ζαχαρωνω το mi mix η το mi mix2 γιατι θελω να ανεβω σε ιντσες .Θεωρω το mi mix καλυτερη ευκαιρια αυτη την στιγμη γιατι η τιμη του ειναι πιο value for money .Aπλα με προβληματιζει η απουσια της 800 μπαντας για 4 G τι λετε?
mi mix η mi mix 2 τι λετε?
-
-
-
Στην Αθήνα δεν έχω παρατηρήσει να υπάρχει πρόβλημα με το 4G σε σχέση με προηγούμενη συσκευή που είχε όλες τις μπάντες (αλλά αυτό είναι η αίσθησή μου, όχι αποτέλεσμα μετρήσεων)
Λογικά αν είσαι σε μεγάλη πόλη, αυτός ο παράγοντας δεν θα πρέπει να βαραίνει πολύ.
Η πιο σημαντική βελτίωση στο ΜΙΧ2 είναι η κάμερα καθώς στο MIX είναι μετριότατη.
Μια άλλη διαφορά είναι το ακουστικό όπου λογικά το πραγματικό ακουστικό του MIX2 θα αποδίδει καλύτερα από το πιεζοηλεκτρικό του ΜΙΧ.
(σε χώρους με αρκετό θόρυβο, το ακουστικό του ΜΙΧ ορισμένες φορές δεν επαρκεί)
Η βελτίωση του επεξεργαστή (835 vs 821) δεν θα είναι ιδιαίτερα ορατή καθώς και το πρώτο δεν δείχνει να κολλάει κάπου.
Μια υποβάθμιση στο ΜΙΧ2 σε σχέση με το ΜΙΧ είναι η οθόνη, η οποία μίκρυνε από τις 6.44" στις 6" (και στην οποία δεν έκαναν κάποια αναβάθμιση σε ανάλυση QHD ή τεχνολογία AMOLED)
Επίσης το ΜΙΧ2 έχει μικρότερη μπαταρία (3400 mAh vs 4400 mAh) αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι διαρκεί λιγότερο γιατί έχει μικρότερη οθόνη να υποστηρίξει.
Μια δεύτερη υποβάθμιση είναι η εμφάνιση, καθώς το πρώτο ήταν ολοκεραμικό (και μάλλον το ωραιότερο τηλέφωνο ακόμα από άποψη αισθητικής) ενώ το MIX2 έχει αλουμινένια πλαϊνά. Αν θες να πας σε ολοκεραμικό στο ΜΙΧ2 (special edition), ανεβαίνεις ακόμα περισσότερο σε τιμή.
Βέβαια στην πράξη θα πρέπει να το έχεις σε θήκη οπότε δεν το χαίρεσαι το κεραμικό αλλά όταν το βγάζεις από τη θήκη είναι ξεκάθαρο ότι είναι το πιο πολυτελές υλικό, σου δίνει πολύ καλύτερη αίσθηση από γυαλί ή μέταλλο. -
Εχω wind οποτε μαλλον την χρειαζομαι την 800αρα μπαντα και δεν ζω αθηνα αλλα ξανθη. Δεν ξερω προβληματιζομαι γιατι οι 6.44 ιντσες μου αρεσουν περισσοτερο .Επειδη δεν εχω εμπειρια απο xiaomi απο αναβαθμισεις πως παει ?nougat θα παρει πχ το mix?
-
Ο/H antonisgr έγραψε:
...Επειδη δεν εχω εμπειρια απο xiaomi απο αναβαθμισεις πως παει ?nougat θα παρει πχ το mix?
Οι αναβαθμίσεις στην επίσημη Global έκδοση του ΜΙΧ δεν είναι τόσο συχνές
Υπάρχει επίσημη κινέζικη Developer Rom με Android 7 (MIUI 9) οπότε λογικά κάποια στιγμή θα περάσει και στις Stable
Mi MIX Official China/Global Developer/Stable ROM Collections (Updated 24.09.17) - Mi MIX - Xiaomi MIUI Official Forum
Υπάρχει ωστόσο ήδη έκδοση στο xiaomi.eu με Android 7:
MIUI 9 - 7.10.12 | Xiaomi European Community & Store
(και αρκετές άλλες μετά που βασίζονται στην xiaomi.eu)
Επίσης υπάρχουν custom roms που δεν είναι MIUI αλλά βασίζονται στο AOSP (Lineage, Resurrection Remix, etc) που είναι σε Android 7 και πολύ σύντομα σε Android 8. -
-
ναι φιλε μου θα με ενδιεφερε .ενημερωσε με. ευχαριστω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα