Miui 8 εγκατασταση σε Redmi note 3
-
-
Ο/H fog έγραψε:
Κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα και ξεκλειδώνεις
Όταν ολοκληρωθούν αυτά τα βήματα, αποφασίζεις πως θες να κινηθείς μετά. Αν θες να βάλεις την ελληνική rom του forum, θα σου δώσουμε τις κατάλληλες οδηγίες.
Αν έχεις απορίες ή πρόβλημα, ρωτάς εδώ
Ο/H Dimarxoukos έγραψε:
Γτ κατέβασα άλλες 2-3 ρομ που ήταν είτε γλοβαλ ειτε ελληνκές αλλά δεν έιχαν μέσα το MT6795_Android_scatter.τχτ..
-
Έχω στείλει αίτημα για ξεκλείδωμα και μου απάντησαν αμεσα για το ότι με εξουσιοδώτησαν..
Τώρα πρέπει να περιμένω 72 ώρες που είπε ο @deverni??
Τέλος μπορείτε να με καθοδηγήσετε περί το ποια είναι η ελληνική ρομ για να μην γίνει κάποιο λάθος...
Παρακαλώ δωστε μου ένα λινκ..
Υ.Γ. Αυτή εδώ είναι οκ
5.1_ido_V8_XTRV_arΩma_7.5.25.zip ?
Ευχαριστώ πολύ -
Κάνε πρώτα μια προσπάθεια να ξεκλειδώσεις για να μετράει ο χρόνος αντίστροφα.
-
@Dimarxoukos Εδώ υπάρχει η εξής πονηριά για να αρχίσουν να μετρούν οι 72 ώρες πρέπει να μπει σε fastboot και να τρέξεις το unlock tool από εκεί και μετά μετρούν οι 72 ώρες να γνωρίζεις Καρντάση.
-
Μιας και κάθησα σε υπολογιστή να μπουν και τα επόμενα links, για όταν ξεκλειδώσεις:
Διαλέγεις τη rom που προτιμάς και την κατεβάζεις: Stable xtrv ή development xtrv ή arΩma (ίδια rom, η arΩma σου δίνει δυνατότητα να την παραμετροποιήσεις πριν το φλασάρισμα)
Πιο πρόσφατες rom για hennessy αυτή τη στιγμή:
Stable [Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
Development [XTRV-7.10.12 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/10 19:22)
Αφού κατεβάσεις τη rom που θα διαλέξεις, την αποθηκεύεις στην sd κάρτα ή στο internal storage του κινητού, για να μην χαθεί στο factory reset.
Κατόπιν κατεβάζεις στον υπολογιστή σου το twrp για τη συσκευή σου από εδώ TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI και το φλασάρεις, μέσω fastboot, σύμφωνα με τις οδηγίες του δεύτερου τρόπου από το link του μηνύματος που το κατέβασες.
Προσοχή στην τελευταία παράγραφο, πριν δώσεις την εντολή για boot στο twrp, γιατί αφορά το κινητό σου:
Προς κατόχους hennessy..
Η εντολή boot δεν ισχύει στο δικό σας τηλέφωνο..
Εσείς απλά θα δώσετε
fastboot reboot ενώ θα έχετε κρατημένο το vol + στο κινητό σας..
Αφού μπει το twrp και κάνεις boot σε αυτό, προχωράς από εκεί σε factory reset και install τη rom. -
Παίδες τώρα κολλάω στο ότι δεν μου αναγνωρίζει το λογ. το σύστημα..
Πάω να κάνω το ξεκλείδωμα αφού η xiaomi εχει δώσει το οκ..
Δεν θέλω να κάνω 2ο λογ μην δημιουργηθεί πρόβλημα...
Αλλάζω τον κωδικό αλλά πάλι δεν το αναγνωρίζει..
Καμιά ιδέα.. ?? -
-
Διαφορετικά βάλει και το +30 μπροστά από τον αριθμό
-
Πάμε βήμα βήμα..
Αρχικά με το mail δούλεψε οπότε τώρα κολλήσαμε στο επόμενο αλλά το ξεπεράσαμε και αυτό και κολλησαμε στο επόμενο βήμα..
Επειδή έχω το 9.7 beta και δεν έχει επιλογή developer ortion η μαλλον έχει αλλα κάπως αλλιως?? Ουτε στο search που έψαξα βρήκα το MI Unlock States..
Καμιά ιδέα??
Ευχαριστώ για την βοήθεια NasDriver -
-
Δεν γίνεται τπτ... Την εχω ενεργοποιήσει όντως αλλά δεν μου κάνει το unlock και μου βγάζει την παρακάτω είκόνα..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα