Παδιά καλημέρα σας. Έχω το redmi note 4 pro & εδώ και περίπου 5 μήνες έχω ένα θεματάκι. Μερικές φορές για λίγα λεπτά η οθόνη γίνεται μαύρη και εμφανίζονται 4 τελείες διαφορετικού χρώματος στο κέντρο και όλο κάνει loading. Αυτό γίνεται για περίπου 1 λεπτό . Κατά την διαρκεία αυτή δεν μπορώ να πατήσω τίποτα απολύτως. Αφού περασει το 1 λεπτό εμφανίζεται το λογότυπο της google και επανέρχεται το κινητό όπως πριν με την διαφορά ότι, ότι είχα ανοίξει από εφαρμογές, εικόνες κτλπ έχουν όλα κλείσει λες και το έκανα restart. Τον τελευταίο μήνα την έχω ακούσει άσχημα γιατί το βραδυ πριν κοιμηθώ το βάζω να φορτίσει και ξαφνικά ενώ έχω κοιμηθεί μπορεί μετά από μία ώρα ξαφνικά να γίνει πάλι το ίδιο αλλά με τη διαφορά ότι δεν επανέρχεται ποτέ. Έτσι τι πρωί που ξυπνάω από το ξυπνητήρι της γυναίκας μου γιατι μου το χει ξανακάνει και το πιάνω στα χερια να δίχνει πάλι αυτή την μαλακία και να μην έχει χτυπήσει κανένα ξυπνητήρι που έχω βάλει. Γνωρίζει κάποιος σας παρακαλώ πως το σταματάω αυτό να γίνεται και τι στο καλό είναι???? Ευχαριστώ για τιν χρονο σας.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk