Ποιότητα φωτογραφιών και βίντεο της κάμερας
-
-
Ο/H nikkpap έγραψε:
Μπορεί κάποιος να κάνει έναν οδηγό root magisk και με όλα τα καλουδια καμερας... Είμαι σε October patch όλα σε stock
Ευχαριστώ.
Και εάν κατάλαβα καλά έχει system a/b δηλαδή δύο partition για το σύστημα κάνει install το update στο α και μετά reboot στο β τι βλακείες είναι αυτές τεσπα... Λοιπόν θέλουμε τα update patches και θέλουμε και root πως θα γίνει αυτό;
=============== Οκτ 24th 2017, 9:28am ===============
Εύχομαι όπως και σε άλλες συσκευές άλλωστε να βγει ένας Dev και να κάνουμε reparation /all και τέλος άντε με τις βλακείες τους
=============== Οκτ 24th 2017, 11:48am ===============
Ο/H xvagosx έγραψε:
Εεεεευχαριστώ πολύ!
Εντάξει, δεν υπήρχε περίπτωση να το έβρικσα αυτό το post με την καμία.
Παρακολουθούσα το θέμα με το AIO Tool και δεν έχουν βγάλει patched boot img για το Security Patch του Οκτωβρίου.
Έχεις δοκιμάσει κάποια άλλη έκδοση GCam;
Loading site please wait... -
-
-
Ο/H xvagosx έγραψε:
Με μια κάποια καθυστέρηση, άντε επειδή εδώ είμαι φρέσκος θα σου μιλάω γιατί βλέπω εσύ έχεις χτίσει καλό προφίλ
Τελικά, είδες, όμως. Μια χαρά τα πάει το Mi A1 μου-μας.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Κι εγω κατοχος της συσκευης εδω και 10 μερες, οντως απο αυτα που ακουγα την περιμενα πιο καλη την καμερα, ωρες ωρες νομιζω πως το 4ετιας samsung s4 mini, απ΄οπου ερχομαι βγαζει πιο καθαρες φωτογραφιες. Υπαρχει καποιο νημα να διαβασω περι root, OTA που γραφετε κτλ? (αν και δεν εχω κανενα προβλημα με τα Αγγλικα θα προτιμουσα αν υπαρχει κατι στα Ελληνικα) Η μονη σχεση μου με φλασαρισμα ειναι στο s4 mini (με πολυ δυσκολια και πολλες ωρες μπροστα στην οθονη για ψαξιμο) που εβαλα android 5, 6 και τελος 7 οπου και ειχα θεματα και επεστρεψα στην στοκ εκδοση μεχρι που το αλλαξα.
-
Καλησπέρα παιδιά. Είπα να κάνω μια περατζάδα και από mi a1
Ενεργοποίησα api2 και eis και τώρα μου κρασάρει hht και hdr της στοκ. Αν και το βρίσκω λογικό, έχω δει άπειρα συγκριτικά που χρησιμοποιούν το hdr και hht κανονικά.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω; Θυμάμαι στο redmi note 4x φλασάραμε ένα patch που είχε ανεβάσει ενα παιδί στο xiaomi eu. Παίζει τίποτα αντίστοιχο; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
=============== Νοε 24th 2017, 5:15pm ===============
Απαντάω στην ερώτησή μου. Είχα λάθος τα permissions. Θέλει rwx-r-r. Τώρα είναι όλα εντάξει.
=============== Νοε 24th 2017, 6:08pm ===============
Άντε να βάλω και τις ρυθμίσεις μου για όπου θέλει καλή απόδοση με γρήγορη ταχύτητα χωρίς να το πολυψάξει
MGCB_7.0H_C2API_v.4.0_AllinOne_Full_Manual
Model: Nexus 6P
Config: Nexus6 Hdr+ Auto
Buffer size: 3
Total imagereader: 15
hdr+ burst: 8(nexus 6)
Calculation hdr+: AllExpConfig
Σβήστε από background, ξαναμπείτε και βάλτε το hdr+ always on
Υψηλότερες ρυθμίσεις έχουν ελάχιστη διαφορά σε ποιότητα αλλά μεγάλη διαφορά σε χρόνο.
Τη 5.1 δεν την συνιστώ. Είναι πολύ αργή. Μπορείτε βέβαια να την βάλετε ως δευτερη (κάποια του arnova ωστε να μην σβήσει την άλλη) και να βάλετε max όλες τις ρυθμίσεις για τυχόν ακίνητα/στατικά τοπία.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0