xiaomi mi 5x ....
-
-
@MAIX
Δεν υπάρχει θέμα με το λογαριασμό σου , θέμα υπάρχει με τον Καραγκιόζη που έχουν εκεί στο geekταδε και πουλάνε τις συσκευές σ'αυτη την κατάσταση .. νομιζω ότι κάποιος που ανέφερε το brick κι αυτός από το ίδιο μαγαζί το πήρε αλλά δεν είμαι σίγουρος .. -
Καλημέρα εγω ειμουν με το brick, αγορα ηταν απο Ali express οποτε Mi5x μονο σφραγισμενο με China rom γιατί αλλιως θα πρέπει να γινει η διαδικασία που έκανα εγω.
-
-
-
@MAIX
Οπότε μπορείς ν'ακολουθησεις την διαδικασία που έκανε κι ο @Atha Kappas , αυτή είναι σίγουρη για να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις .. -
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...
Ειλικρινά με έχει συγκινήσει τον ενδιαφέρον σας κ από την άλλη έχω ξενερώσει με το κντ ( κ είναι αυτό που είπα στην αρχή του νήματος ότι δεν ξέρω αν αξίζει τελικά να παίρνουμε κντ από έξω...ίσως εγώ κ κάποιοι άλλοι να είμαστε ( κ εύχομαι ...εξαίρεση) αλλά π@στη κινέζε ...καινούργιο μοντέλο κ εσύ το πειράζεις..? εκ του ασφαλούς ..λόγω απόστασης ..κ γνωρίζοντας ..άλλος πολύ ...άλλος λιγότερο ..ότι σου δίνει επίσημα η εταιρεία την δυνατότητα να το κάνεις εσύ.. Αυτή την στιγμή ...είναι αυτό που μου είπε ο ΒΟDAI (κ τον ευχαριστώ για ακόμα μια φορά μέσα από εδώ) OTI EXEIΣ ENA KNT Μερτσέντες με μια μηχανή σκόντα..δεν έχω τίποτα με το αμάξι..
Έχω στείλει e-mail στην εταιρεία (το έχω στην κατοχή μου από 16 του μηνός) κ ζητάω την επιστροφή κ την αποκατάσταση του σε πρώτη φάση..
ΜΗ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ως προς την έκβαση της επιστροφής ..θα ζητήσω την βοήθεια σας (για ακόμη φορά) ώστε να γίνουν ..ενέργειες από εσάς που είστε ...πολύ πιο ειδικοί από έμενα.. κ με το αζημίωτο...
Atha Kappas ..τι εννοείς ....να rootαριστει..?
ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ για ακόμη μια φορά όλους εσάς ... για την βοήθεια που μου προσφέρατε ... (όλοι κύριοι κ κυρίες)
derveni, fog, Thracia, George Kaggelaris, Atha Kappas, spideman3
κ ιδιαίτερα τους Bodai και gkalen
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΒΡΑΔΥ
[list]
[/list] -
Με το root ουσιαστικά ξεκλειδωνεις το σύστημα του κινητό και μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιες εφαρμογές ή ακομα και να επεμβεις στο συστημα. Δεν ειναι κατι που χρειάζεται για την κανονική και φυσιολογική λειτουργία του κινητού, οποτε μην βάζεις και αυτό στο μυαλο σου. Αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια σε περίπτωση που το κρατήσεις εδω είμαστε. Παντως το κινητό ειναι πραγματικότητα πολυ καλο, εχω μεινει εκπληκτος με την οθονη του, δεν κολλαει πουθενα και την ανεση που κάθεται στο χερι.
-
Σ ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ( αν μπορώ να σε λέω έτσι)
Είσαι από τους πλέον ειδικούς στο ΜΙ 5Χ..
Εγώ να φανταστείς ούτε την ζελατίνα έβγαλα..για να μην πουν οι Κινέζοι (αν το πάρουν πίσω ) ότι το κακομεταχειριστήκαμε...
Καλοδούλευτο...Το αξίζεις... -
Και γιατί δεν βάζεις στο παιχνίδι την pay pal. Άνοιξε υπόθεση και ανάφερε ότι παρέλαβες το κινητό με unofficial rom. Με αποτέλεσμα να μην μπορείς να την αναβαθμίσεις και να είναι δυσλειτουργική. Πες ότι δεν μπορείς να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων. Βγάλε μία φωτογραφία την Miui έκδοση που έχεις σε αντιπαράθεση της official rom.
Βασικά ζήτησε την βοήθεια κάποιου έμπειρου σε τέτοια θέματα. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0